ΠΑΛΗ

Πηλίδης: "Όνειρο κάθε αθλητή είναι το χρυσό στους Ολυμπιακούς"

Πηλίδης: "Όνειρο κάθε αθλητή είναι το χρυσό στους Ολυμπιακούς"

Το χρυσό παιδί της ελευθέρας πάλης, Γιώργος Πιλίδης, μίλησε για τους μεγάλους του στόχους που συμπεριλαμβάνουν τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού και μία από τις ελπίδες για μετάλλια στο μέλλον. Ο Γιώργος Πιλίδης κατέκτησε το χρυσό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των 57 κιλών.

Ο 20χρονος παλαιστής, τόνισε αρχικά μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας: "Αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μου έδωσε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου και θα προσπαθήσω να πάρω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν έχει σημασία αν το κέρδισα εύκολα ή δύσκολα. Σημασία έχει ότι έκανα το πρώτο βήμα για το μεγάλο μου στόχο που είναι η πρόκριση στο Τόκυο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι έχει αλλάξει στην προετοιμασία του ενόψει των διοργανώσεων που έρχονται τονίζοντας: "Σίγουρα έχω αρχίσει να τα παίρνω όλα πιο σοβαρά. Καλά τα παγκόσμια πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων, αλλά ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Για αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει διατροφή ώστε να κατέβω στα 57 κιλά".

Τέλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές είπε: "Δεν με προβληματίζει. Είναι κάτι που μου δίνει κίνητρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ