ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Πινγκ πονγκ: Τέλος οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος

Πινγκ πονγκ: Τέλος οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος

Δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν τα ευρωπαϊκά διασυλλογικά κύπελλα στην επιτραπέζια αντισφαίριση για την περίοδο 2019-2020.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης πινγκ πονγκ (ETTU) ανέλυσε την κατάσταση, με τις αλλαγές που έχει επιφέρει στο αγωνιστικό πρόγραμμα η εξάπλωση του COVID-19, και στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ν’ ακυρώσει τους ημιτελικούς και τους τελικούς στο Champions League και το ETTU Cup σε άνδρες και γυναίκες!

Όπως ανέφερε επίσημα «ο επαναπρογραμματισμός σε σημαντικές διεθνείς και ευρωπαϊκές αθλητικές συναντήσεις και δραστηριότητες έως τα τέλη του 2020 αλλά και μέσα στο 2021, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που ισχύουν διεθνώς και θα διαρκέσουν για κάποιο χρονικό διάστημα και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων και η σωστή έναρξη της νέας σεζόν 2020-2021», οδήγησε την ETTU στο ν’ ακυρώσει τους ημιτελικούς και τους τελικούς των δύο Κυπέλλων για την περίοδο 2019-2020». Προκύπτει έτσι ότι δεν θα υπάρξουν τροπαιούχοι για φέτος.

Η ETTU αποφάσισε επίσης ότι τα υπόλοιπα χρηματικά έπαθλα (αυτά δηλαδή για τις ομάδες που φτάνουν στους ημιτελικούς, τους τελικούς ή στην κατάκτηση του τροπαίου) θα μοιραστούν εξίσου μεταξύ των συλλόγων, που είχαν προκριθεί στην 4άδα. Δεν θα καταβληθούν χρηματικά έπαθλα για τις νίκες από αγώνες του Champions League, εφόσον δεν παίχτηκαν ημιτελικοί και τελικοί.

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση τα ζευγάρια των ημιτελικών ήταν TTSC UMMC (Ρωσία)-Μπορούσια Ντίσελντορφ (Γερμανία) και FC Σααρμπρίκεν (Γερμανία)-Όρενμπουργκ (Ρωσία) στους άνδρες και Ενέα Τάρνομπρζεγκ (Πολωνία)- TTC Βερολίνου Berlin Eastside (Γερμανία), TT Σεν Κουεντέν (Γαλλία)-Φρόσμπεργκ (Aυστρία) στις γυναίκες.

Στο ETTU Cup των ανδρών βρέθηκαν στην 4άδα η Νίνο Πράχα (Τσεχία(, η Βάλτερ Βελς (Αυστρία), η Βιλνέβ (Γαλλία) και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (Πορτογαλία) και τέλος στην αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών η Ταγκανρόγκ (Ρωσία), η Γκραν Κουεβίλ (Γαλλία), η TTC Βίλας (Ασυτρία) και η Λέκα Ένεα (Ισπανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ