Οριστικά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος προκρίθηκε η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών.

Η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών είναι οριστικά στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019. Δεν χρειάζεται να περιμένει με αγωνία και τη δεύτερη αγωνιστική μέρα στην Μπρατισλάβα και το προκριματικό στάδιο 2, καθώς στη 2 αγωνιστική του 4 γκρουπ, η οικοδέσποινα Σλοβακία επιβλήθηκε της Ελβετίας με 3-1 και διευκόλυνε και την Ελλάδα.

ADVERTISING

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και η διοργανώτρια του ομίλου έχουν από μία νίκη και 2 βαθμούς και ό,τι και να γίνει αύριο στον μεταξύ τους αγώνα θα καλύψουν τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ και θα πάρουν το εισιτήριο για τα τελικά της Ναντ. Η Ελβετία έχει επίσης 2 βαθμούς με τις ήττες της, αλλά θα μείνει τελευταία γιατί ολοκλήρωσε τα παιχνίδια της.

ADVERTISING

Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Κωστόπουλου υλοποίησε τον δύσκολο στόχο του και απέδειξε ότι έχει αξία και ότι ξέρει να παλεύει για να φέρνει -αναλογικά- τις δικές του επιτυχίες. Η απόφαση για μείωση των ομάδων στα Παγκόσμια και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δημιούργησε μία νέα κατάσταση για την εθνική μας, αλλά όπως προ καιρού κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα έτσι κατάφερε και τώρα με μαχητικότητα, υψηλό ηθικό και σκληρή δουλειά να βρεθεί κι ανάμεσα στις 24 ομάδες, που θα μετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.