ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Στη Ρωσία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ch. League η Μπογκόρια του Γκιώνη

Στη Ρωσία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ch. League η Μπογκόρια του Γκιώνη

Ο Παναγιώτης Γκιώνης είναι με την Μπογκόρια στο Εκατερίνμπουργκ και στην 8άδα του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του υπερασπίζεται κόντρα στην TTSC UMMC την εντός έδρας νίκη της με 3-1 ώστε να πετύχει ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά.

Την ίδια ώρα που η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση μετέχει σε δύο δυνατά διεθνή τουρνουά διαφορετικών ηλικιακών επιπέδων, σε Πορτογαλία και Τσεχία, ο κορυφαίος εκπρόσωπός της στο εξωτερικό βρίσκεται σε άλλο μέρος της Ευρώπης, στη Ρωσία, κυνηγώντας υψηλό στόχο ομαδικού χαρακτήρα!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης είναι με την πολωνική Μπογκόρια στο Εκατερίνμπουργκ και αύριο το απόγευμα, στην 8άδα του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του υπερασπίζεται κόντρα στην TTSC UMMC την εντός έδρας νίκη της με 3-1 ώστε να πετύχει ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας έχει ένα προβάδισμα, αλλά μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζει τη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Η καθοριστική ρεβάνς αρχίζει στις 16:00 ώρα Ελλάδας (19:00 τοπική) και μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο από το laola1.tv (https://www.laola1.tv/en-int/livestream/ttsc-ummc-ks-dartom-bogoria-grodzisk-mazowiecki-len).

Την Παρασκευή δίνει τον δεύτερο προημιτελικό στη Ρωσία και η γαλλική Ενεμπόν, με την οποία πήραν ευκαιρία συμμετοχής στους ομίλους ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης και ο Γιώργος Σταματούρος. Αντιμετωπίζει την κάτοχο του τίτλου Όρενμπουργκ, δεν έχει στην αποστολή κάποιον από τους νεαρούς πρωταθλητές μας, ενώ μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να κάνει την ανατροπή.

Ο Γκιώνης και οι συμπαίκτες του έφτασαν το μεσημέρι στο Εκατερίνμπουργκ και συνάντησαν -10 βαθμούς Κελσίου, αλλά γλυκό καιρό. Όπως τους έλεγαν χαρακτηριστικά οι ντόπιοι μάλιστα, για τα δεδομένα της πόλης είναι καλές αυτές οι συνθήκες.

Η Μπογκόρια έχει την ίδια σύνθεση με τον πρώτο αγώνα στο Γκρότζισκ, δηλαδή πέραν του Έλληνα αμυντικού, τον Πολωνό Μάρεκ Μπαντόφσκι και τον Τσέχο Πάβελ Σίρουτσεκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και η UMMC θα παρατάξει την ίδια τριάδα, συνεπώς θα στηριχτεί στον Ρώσο Αλεξάντρ Σιμπάεφ, τον Δανό Τζόναθαν Γκροθ (αυτόν είχε νικήσει στο 4ο ματς ο Γκιώνης για να διαμορφώσει το τελικό 3-1) και τον Κροάτη Αντρέι Γκάσινα.

Νοτιότερα στη Ρωσία, στο Όρενμπουργκ, η Ενεμπόν θ’ αγωνιστεί σαν αουτσάιντερ και θα τα δώσει όλα για τη μεγάλη έκπληξη. Στις 14:00 ώρα Ελλάδας είναι το ματς (17:00 τοπική) και θα μεταδοθεί κι αυτό ζωντανά στο ίντερνετ (https://www.laola1.tv/en-int/livestream/2020-02-14-fakel-gazprom-orenburg-gv-hennebont-tt-len). Να σημειωθεί τέλος, ότι αν η Μπογκόρια προκριθεί τότε στην 4άδα θα συναντήσει λογικά την πρώην ομάδα του Γκιώνη, την Μπορούσια Ντίσελντορφ (που έχει νικήσει 3-0 τη Ρόσκιλντε τη Δανία), ενώ αν φτάσει στην ίδια επιτυχία και η Ενεμπόν θα την περιμένει ή η Σααρμπρίκεν ή η Μιλχάουζεν επίσης από τη Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ