ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Έκκληση από Βολικάκη για να βρεθεί λύση με την ποδηλασία

Έκκληση από Βολικάκη για να βρεθεί λύση με την ποδηλασία
EUROKINISSI

Ο Χρήστος Βολικάκης μέσα από το προφίλ του στο Facebook απεύθυνε έκκληση ώστε να βρεθεί λύση με την Ομοσπονδία ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια του για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Βολικάκης και οι υπόλοιποι Έλληνες ποδηλάτες είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασία ουσιαστικά τελεί υπό κατάρρευση με τους τραγικού χειρισμούς των προηγούμενων διοικήσεων να την έχουν οδηγήσει σε τέλμα.

Με πολλά χρέη και με δεσμευμένους λογαριασμούς είναι αδύνατο να μπορέσει να βοηθήσει τους αθλητές της.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος μία ημέρα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr και στην οποία αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, απεύθυνε έκκληση μέσα από το προφίλ του στο Facebook ώστε να βρεθεί λύση. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος μετά τις εμφανίσεις του στα πρόσφατα παγκόσμια κύπελλα βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ζητά από τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα για να μπορέσει να συνεχίσει τις προσπάθειες του.

Παράλληλα, ευχαριστεί τους χορηγούς του (Stoiximan και Euroins) οι οποίοι τον έχουν στηρίξει και χάρη σε αυτούς κατάφερε να αγωνιστεί στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Το μήνυμα που έγραψε στο Facebook: "Δυστυχώς για ακόμη μια φορά λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν την ΕΟΠ. Φτάσαμε στο έσχατο σημείο να ικετεύουμε για την ποδηλατική μας επιβίωση.

Λιγόστεψαν οι πιθανότητες για τη συμμετοχή στα επόμενα παγκόσμια κύπελλα που οδηγούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση στην Ολυμπιάδα. Η μέχρι τώρα πρωτιά που αποκτήθηκε με θυσίες στους αγώνες που προηγήθηκαν μάλλον θα χαθεί.

Το όνειρο ίσως να μείνει όνειρο και δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει και με ποιο τρόπο να συγκινήσουμε τους υπεύθυνους για να αλλάξουν την ρότα του καραβιού. Περιττό να πω ότι η νέα ποδηλατική φουρνιά αφανίζεται μπροστά στο αδιέξοδο που προκάλεσε η παγερή και αδιάφορη αντιμετώπιση των υπευθύνων.

Όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό πάρα τις συναντήσεις που είχαμε κατά καιρούς με τους αρμόδιους και τις υποσχέσεις που πήραμε αλλά δεν υλοποιήθηκαν. Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο από καταβολής ομοσπονδιών σαν αυτό που περνάμε τον τελευταίο χρόνο στην ΕΟΠ.

Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου ότι πρέπει να στερηθούμε τα πάντα για να πετύχουμε στόχους που αυτή την στιγμή με αυτές τις συνθήκες φαντάζουν άπιαστοι. Προσεύχομαι μόνο να έχει ο Θεός γέρους τους ανθρώπους που με στηρίζουν #euroinsgr – #stoiximan γιατί διαφορετικά η καριέρα θα λήξει πρόωρα.

Αναγκάζομαι για μια ακόμα και ίσως να είναι η τελευταία να εκφραστώ με απελπισία και εύχομαι να μην γίνουν και τα λόγια μου, λόγια που θα τα πάρει ο άνεμος. Οι αθλητές δεν μπορούν πλέον να σηκώσουν άλλο βάρος φτάνει πια σταματήστε επιτέλους αυτή την τιμωρία".

Έκκληση από Βολικάκη για να βρεθεί λύση με την ποδηλασία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ