ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ποδηλασία πίστας: Χρυσός στο Παγκόσμιο εφήβων ο Λιβανός

Ποδηλασία πίστας: Χρυσός στο Παγκόσμιο εφήβων ο Λιβανός

Καταπληκτική εμφάνιση από τον Κωνσταντίνο Λιβανό. Ο νεαρός Χανιώτης πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας των Εφήβων. Συγχαρητήρια από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Νέα καταπληκτική εμφάνιση από τον Κωνσταντίνο Λιβανό. Ο νεαρός Χανιώτης πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας των Εφήβων που διεξάγεται στην Φρανκφούρτη έως και την Κυριακή (18/08).

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ανέβηκε και στην κορυφή του κόσμου, στο κέριν, κερδίζοντας και τις 4 κούρσες. Στο βάθρο το Λιβανό ακολούθησαν ο Αυστραλός Σαμ Γκάλαχερ και ο Εσόου Εσόου από την Ινδία.

Την δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αγωνίσθηκαν και ο Παναγιώτης Καρατσιβής που πήρε την 19η θέση στο σκρατς, ενώ στο κέριν ο Ηλίας Πατεράκης αποκλείστηκε στον α’ γύρο.

Είχε προηγηθεί -στην πρεμιέρα των αγώνων- η 6η θέση της των Βασίλη Μαυριγιαννάκη, Κωνσταντίνου Λιβανού και Ηλία Πατεράκη, στο ομαδικό σπριντ, πετυχαίνοντας και νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 45.700.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

"Θερμά συγχαρητήρια στον "χρυσό" έφηβο Κωνσταντίνο Λιβανό. Ποδηλάτισε μέχρι την κορυφή του κόσμου στο κέριν, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας και συνέχισε την παράδοση της προσφοράς των Χανίων στην ελληνική ποδηλασία. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του, Παναγιώτη Μαρεντάκη", ανέφερε στο λογαριασμό του στο twitter ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ποδηλασία πίστας: Χρυσός στο Παγκόσμιο εφήβων ο Λιβανός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ