ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τα χρέη της ΕΟΠ πετούν εκτός ΟΑΚΑ τους ποδηλάτες

Τα χρέη της ΕΟΠ πετούν εκτός ΟΑΚΑ τους ποδηλάτες

Έγγραφο με το οποίο ενημερώνει τον Χρήστο Βολικάκη πως αδυνατεί να καλύψει το κόστος των προπονήσεών του στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, έστειλε η ΕΟΠ. Κραυγή αγωνίας στο Facebook από τον πρωταθλητή μας.

Έγγραφο με το οποίο ενημερώνει τον Χρήστο Βολικάκη πως αδυνατεί να καλύψει το κόστος των προπονήσεών του στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ έστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, ο οποίος δημοσίευσε την συγκεκριμένη επιστολή στην σελίδα του στο Facebook.

"Σε απάντηση του email σας στις 18/3/2018 σας ενημερώνουμε, ότι λόγω οικονομικής δυσχέρειας η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, αδυνατεί να καλύψει το κόστος των προπονήσεων σας στην πίστα, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να απευθυνθείτε στο σωματείο σας, ωστε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η ΕΟ Ποδηλασίας βρίσκεται σε επικοινωνία με την Διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α., για την εξεύρεση μιας λύσης στο θέμα αυτό", αναφέρει η επιστολή.

Τα χρέη της ΕΟΠ πετούν εκτός ΟΑΚΑ τους ποδηλάτες

Ο ίδιος έγραψε με τη σειρά του: "Το ζήσαμε κι αυτό σήμερα!! Μετά τα συνεχή προβλήματα που προσπαθούμε καθημερινά να ξεπεράσουμε, έρχεται κι αυτό σήμερα, και πλέον με απόφαση της ομοσπονδίας ποδηλασίας δεν μπορούμε ούτε να προπονηθούμε στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Είναι υποχρέωση της Ομοσπονδίας να είναι το στάδιο ανοιχτό για τις εθνικές ομάδες αλλά και για όλους τους ποδηλάτες και οχι να ρίχνουν το μπαλάκι στα ποδηλατικά σωματεία... Φτάνει πια να πληρώνουν οι αθλητές τα (λάθη - οικονομικές εκκρεμότητες ) της ομοσπονδίας".

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Η Ομοσπονδία αδυνατεί να ανταποκριθεί αυτή την στιγμή στις οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν για να προπονούνται οι αθλητές στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, ενώ υπάρχει ήδη ένα ποσό που πρέπει να καταβληθεί. Μάλιστα, φέρεται να έπεσε η πρόταση να καλύπτουν τα σωματεία το κόστος των προπονήσεων των ποδηλατών, κάτι το οποίο είναι αδύνατο.

Ποδηλάτες του επιπέδου του Βολικάκη και όχι μόνο, χρειάζεται να προπονούνται τουλάχιστον πέντε ώρες την ημέρα και στο ΟΑΚΑ η χρέωση είναι με την ώρα, όπερ σημαίνει ότι μαζεύεται ένα σημαντικό ποσό σε καθημερινή βάση. Όπως και να 'χει, η κατάσταση μοιάζει (και είναι) οριακή, έχει φτάσει σε αδιέξοδο και μένει να φανεί αν θα υπάρξει λύση και ποια θα είναι αυτή. Πάντως, ο Έλληνας πρωταθλητής εξέφρασε την αγωνία του, η οποία φυσικά δεν αφορά μόνο τον ίδιο, αλλά και άλλους ποδηλάτες.

Ιδού το ποστάρισμά του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ