ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Χορηγία 100.000 ευρώ στην εθνική ομάδα πυγμαχίας

Χορηγία 100.000 ευρώ στην εθνική ομάδα πυγμαχίας
EAS

Χορηγία ύψους 100.000 ευρώ από ανθρώπους που αγαπούν την πυγμαχία εξασφάλισε ο επικεφαλής της Κίνησης "Αναγέννηση" της Ελληνικής Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης.

Ο επικεφαλής της Κίνησης «Αναγέννηση» της Ελληνικής Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης με δήλωσή του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ open, στην εκπομπή του Κώστα Μότση, τόνισε ότι κατάφερε να πάρει τη δέσμευση από ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά το άθλημα για χορηγία ποσού 100.000 € ως πρώτο ξεκίνημα για τους αθλητές της εθνικής μας ομάδας.

Όπως είπε " με αυτά τα χρήματα για αρχή καθώς και με γνώμονα πάντα την αξιοκρατία και ισονομία για όλους τους αθλητές θα ξεκινήσουμε σε καινούργιες βάσεις να στήσουμε ξανά το Εθνικό προπονητήριο, έχοντας ως στόχο να αξιοποιήσουμε όλα τα ταλέντα που διαθέτει το άθλημα και με σωστό προγραμματισμό, πολλή και ποιοτική δουλειά να φέρουμε σε τέσσερα χρόνια ένα Ολυμπιακό μετάλλιο".

Ο επικεφαλής της Κίνησης για την αναγέννηση της ελληνικής πυγμαχίας κατέληξε λέγοντας: "Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν αρκετοί αθλητές με περγαμηνές και σε άλλα σωματεία, όμως δυστυχώς αυτοί αποκλείονται μόνο και μόνο διότι τα σωματεία τους δεν είναι φίλα προσκείμενα στην τωρινή Αυτοκρατορική Διοίκηση. Η αναγέννηση της Ολυμπιακής πυγμαχίας έρχεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ