ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Άννα Κορακάκη: Ασημένιο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 / ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 25Μ. ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ (EUROKINISS-FOTOARENA)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 / ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 25Μ. ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ (EUROKINISS-FOTOARENA) EUROKINISSI

Η Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 10 μ. αεροβόλο πιστόλι των γυναικών, στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μινσκ.

Νέα σπουδαία επιτυχία για την Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan.gr, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 10 μ. αεροβόλο πιστόλι των γυναικών, στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μινσκ.

Η Κορακάκη μπορεί να πήρε με δυσκολία την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος κατακτώντας την 8η θέση, αλλά εκεί έδειξε τον καλό της εαυτό και ανέβηκε στο βάθρο πίσω από τη μεγάλη της αντίπαλο, Ζοράνα Αρούνοβιτς (241.2).

Η Σέρβα ήταν εξαιρετική κάτι που αναγνώρισε και η πολύ καλή της φίλη, Άννα Κορακάκη, αγκαλιάζοντας την αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Στο μεγάλο τελικό η Ολυμπιονίκης μας, συγκέντρωσε 238.9 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Αντοανέτα Μπόνεβα με 218.1 βαθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ