ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Σκοποβολή: Δύο ασημένια μετάλλια στο ευρωπαϊκό IPSC

Σκοποβολή: Δύο ασημένια μετάλλια στο ευρωπαϊκό IPSC

Δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες σκοπευτές στο ευρωπαϊκό πρωταθλήμα IPSC όπλων χειρός που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Διακρίσεων συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IPSC όπλων χειρός για την Ελληνική αποστολή στο Βελιγράδι της Σερβίας. Μετά την επιτυχημένη διεκδίκηση των Αγώνων του 2022 που ανατέθηκε στη χώρα μας, οι Έλληνες έφηβοι ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και στο ασημένιο μετάλλιο, οδήγησε τον έφηβο από τη Ρόδο η επίδοσή του στην κατηγορία Production Juniors. Ο Νικόλαος Λουπέλλης με 1647,4126 βαθμούς στην κατάταξη και ποσοστό 99,31% κατέλαβε τη δεύτερη θέση των εφήβων, μόλις 0,69 πίσω από τον Ρώσο Mikhail Dyadichkin.

Δυστυχώς οι μέτριες επιδόσεις του στο 19ο και 24ο στάδιο του στέρησαν το χρυσό μετάλλιο. Παρά ταύτα, ανταποκρίθηκε επάξια στον απαιτητικό αγώνα των 24ων σταδίων και ανέβασε τη Γαλανόλευκη στο βάθρο των νικητών, φέρνοντας ακόμη μια Ευρωπαϊκή διάκριση στη χώρα μας.

Ασημένιο και στο Ομαδικό του αγωνίσματος

Στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας βρέθηκαν και οι τρεις Έλληνες έφηβοι! O ασημένιος Νικόλαος Λουπέλλης (ΣΟ Ρόδου), ο Αθανάσιος Παλιογιάννης (ΣΑΛ Φλώρινας) στην έκτη θέση, και ο ένατος Αλέξανδρος Παππάς (ΛΠΣ Σάρισα), κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο και στο ομαδικό της κατηγορίας. Οι Έλληνες ξανά στο βάθρο, σπάζοντας την κυριαρχία Ρωσίας και Σερβίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ