ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Σκοποβολή: Έβδομη η Κορακάκη

Σκοποβολή: Έβδομη η Κορακάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στον τελικό του Πιστολιού Sport γυναικών του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση.

Στον τελικό του Πιστολιού Sport Γυναικών αγωνίσθηκε σήμερα (29/8) η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης βρέθηκε ξανά μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου! Στις βολές ακριβείας χθες (Τετάρτη 28/8) η Άννα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με 295/300 καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην κατάταξη.

Ήταν ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα, όπως το συνηθίζει άλλωστε!

Το δεύτερο μέρος του αγώνα, η ταχεία βολή, εξελίχθηκε σε καταστροφή για τα μεγαλύτερα ονόματα του αγωνίσματος. Η Olena Kostevych από την Ουκρανία βρέθηκε στην 21 η θέση, η Zorana Arunovic (SRB) τερμάτισε 37 η , ενώ η Ελβετίδα Heidi Gerber Diethelm μόλις που κατάφερε να προκριθεί στον τελικό ως 8 η . Η Άννα Κορακάκη ψύχραιμα παρέμεινε στις κορυφαίες και με 292/300 προκρίθηκε άνετα στον τελικό με την τρίτη καλύτερη επίδοση 587-21x! Εξασφάλισε έτσι το δικαίωμα στην προσπάθεια για διάκριση.

Με την έναρξη του τελικού η Άννα δεν είχε την ευστοχία που δείχνει συνήθως. Μετά τις πρώτες σειρές βρέθηκε στη ζώνη αποκλεισμού, και πάλεψε για την παραμονή της στον αγώνα κόντρα στην Γερμανίδα Josefin Eder. Στην πρώτη μεταξύ τους «μονομαχία» οι αθλήτριες είχαν ακριβώς το ίδιο σκορ 3/5 και με τις ίδιες ακριβώς βολές. Θα χρειαζόταν μια ακόμη σειρά για να κριθεί η πρώτη αποχώρηση. Η Άννα στάθηκε πιο εύστοχη και με άψογη σειρά (5/5) κρατήθηκε στον αγώνα!

Στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να υπερκεράσει τη διαφορά στο σκορ και αποχώρησε καταλαμβάνοντας την 7 η θέση. ακολουθούν οι προσπάθειες στο αεροβόλο πιστόλι μεθαύριο Σάββατο (31/8) και στο αγώνισμα mixed τη Δευτέρα (2/9) με τον αδελφό της Διονύσιο, ο οποίος σήμερα στο ατομικό του αεροβόλου είχε επίδοση 572/600 με 17 κεντρικά δεκάρια.

Δείτε τον τελικό της Άννας Κορακάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ