ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Σκοποβολή: Η Κορακάκη κυνηγά το μοναδικό χρυσό που της λείπει

Σκοποβολή: Η Κορακάκη κυνηγά το μοναδικό χρυσό που της λείπει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Άννα Κορακάκη και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής ρίχνονται στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αεροβόλων όπλων που διεξάγεται στο Όσιγιεκ της Κροατίας.

Στο Όσιγιεκ της Κροατίας βρίσκονται ήδη οι σκοπευτές της Εθνικής Ομάδας Αεροβόλων όπλων σκοποβολής για το ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων 2019. Η Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη (Σ.Ο. Ωρίων), η κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ νεανίδων, Χριστίνα Μόσχη (Γ.Α.Σ.Κ. Αρχέλαος) και ο Διονύσιος Κορακάκης (Σ.Ο. Ωρίων) θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη διοργάνωση.

Η Άννα Κορακάκη θα αγωνιστεί τόσο στο πιστόλι γυναικών 10μ. όσο και στο μικτό μαζί με τον αδερφό της Διονύση, ο οποίος με τη σειρά του θα αγωνιστεί και στο πιστόλι ανδρών.

Η μικρότερη της παρέας, Χριστίνα Μόσχη θα αγωνιστεί στο πιστόλι νεανίδων. Μάλιστα, θα είναι και η πρώτη χρονικά που θα μπει στη μάχη των αγώνων αφού θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της την Τρίτη (19/3).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Άννα Κορακάκη θα διεκδικήσει σε αυτούς τους αγώνες το μοναδικό χρυσό που λείπει από τη συλλογή της. Όσο παράλογο κι αν ακούγεται η σπουδαία σκοπεύτρια έχει κατακτήσει την κορυφή, τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, όχι όμως και σε ευρωπαϊκό (σε επίπεδο γυναικών). Κάτι που θα επιδιώξει να κάνει αυτή τη φορά.

Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών:

Τρίτη 19/3

Αεροβόλο πιστόλι νεανίδων

Προκριματικός 15:45

Τελικός 18:15 – Μόσχη Χριστίνα

Πέμπτη 21/3

Αεροβόλο πιστόλι ανδρών

Προκριματικός 09:30, Κορακάκης Διονύσιος

Αεροβόλο πιστόλι γυναικών

Προκριματικός 16:15, Κορακάκη Άννα

Παρασκευή 22/3

Αεροβόλο πιστόλι Μικτό

Προκριματικός 12:30 μέχρι 17:45

Σάββατο 23/3

Αεροβόλο πιστόλι γυναικών

Τελικός 12:30, Κορακάκη Άννα

Αεροβόλο πιστόλι ανδρών

Τελικός 14:00, Κορακάκης Διονύσιος

Αεροβόλο πιστόλι Μικτό

Τελ. 17:45 Κορακάκη Α. & Κορακάκης Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ