ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Ψινάκης: "Εγώ τον στόχο μου το πέτυχα"

Το διάστημα 23-28 Μαρτίου ο Μαραθώνα θα είναι στο επίκεντρο των φίλων της τοξοβολίας αφού θα διοργανώσει το European Grand Prix Marathon.

«Εγώ τον στόχο μου τον πέτυχα... 23-28 Μαρτίου θα γίνει το 1ο Ευρωπαϊκό Grand Prix Τοξοβολίας στον Μαραθώνα, με περισσότερες από 36 Χώρες και 400 Αθλητές και αθλήτριες !!! Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Τοξοβόλων ever !!!. Ελπίζω και η Εθνική μας ομάδα Τοξοβολίας να πετύχει και τον δικό της στόχο όπως πέτυχε και το μήλο στο κεφάλι μου !!! ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!».

Λόγια του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, στην συνάντηση με την Εθνική Ομάδα της τοξοβολίας, δύο εβδομάδες πριν από το μεγάλο ραντεβού της τοξοβολίας στον Μαραθώνα, στο European Grand Prix Marathon», όπου θα δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Μια διαφορετική μέρα για την Εθνική μας ομάδα της τοξοβολίας η οποία βρέθηκε στον Μαραθώνα και μετά την προπόνησή της συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη.

Χορηγοί – υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι μεταξύ άλλων: ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιά), ΕΟΤ, Παραπολιτικά fm, Advance Cars, Puma, ΠΣΓ Καλλιπάτειρα, Coffee Island, Attica Superfast Ferries, Λουξ, Eleven Targets, μια λίστα που θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπακού 2015 θα γίνουν 12-28 Ιουνίου στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, υπό την αιγίδα των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, με την συμμετοχή περίπου 6.000 αθλητών και αθλητριών που θα διαγωνισθούν σε 20 αθλήματα, 16 Ολυμπιακά και 4 μη Ολυμπιακά (μπάσκετ 3Χ3, μπιτς σόκερ, καράτε και σάμπο).

TAGS ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ