ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Ρεκόρ συμμετοχών στο Ελληνικό

Ρεκόρ συμμετοχών στο Ελληνικό

Με ρεκόρ συμμετοχών, που έφθασαν τους 300 αθλητές και αθλήτριες από όλη την χώρα, διεξάγονται (17-18 Ιανουαρίου), στο Ελληνικό (αίθουσα ξιφασκίας), οι αγώνες Κλειστού Χώρου (ΚΧ) της τοξοβολίας Α’, Β’ Κατηγορίας και Αναπτυξιακοί.

Με ρεκόρ συμμετοχών, που έφθασαν τους 300 αθλητές και αθλήτριες από όλη την χώρα και με επίσημη πρώτη εφαρμογή του νέου πρωτοποριακού ηλεκτρονικού συστήματος της ΕΦΟΤ, διεξάγονται σήμερα και αύριο (17-18 Ιανουαρίου), στο Ελληνικό (αίθουσα ξιφασκίας), οι αγώνες Κλειστού Χώρου (ΚΧ) της τοξοβολίας Α’, Β’ Κατηγορίας και Αναπτυξιακοί.

"Η χρονιά ξεκινάει πολύ ενθαρρυντικά για την ελληνική τοξοβολία. Η μεγάλη συμμετοχή μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους για την ανάπτυξη του αθλήματος και επιβεβαιώνει την μεγάλη δυναμική του. Θέλω να πιστεύω ότι παράλληλα θα έχουμε και καλές επιδόσεις τόσο στους αγώνες του Πρωταθλήματος όσο και στους διεθνείς".

Η Μαρία Κυριλλοπούλου γενική γραμματέας της Ομοσπονδίας συνέχισε: "Φέτος, εκτός από Προολυμπιακή χρονιά έχουμε και τους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο BAKU όπου ήδη έχουμε εξασφαλίσει 2 θέσεις. Στόχος μας να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα ομαδικά και στους άνδρες και στις γυναίκες από το Πανευρωπαϊκό Grand Prix που διοργανώνουμε τον Μάρτιο στον Μαραθώνα που αποτελεί για μας το επόμενο μεγάλο στοίχημα".

Οι αγώνες είναι κλειστού χώρου (ΚΧ) και περιλαμβάνουν την Α’ Κατηγορία 2x18 μ. με Ο.Γ. Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, στο Ολυμπιακό και Σύνθετο Τόξο την Β’ Κατηγορία 2x18 μ. Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, στο Ολυμπιακό και Σύνθετο Τόξο και τους Αναπτυξιακούς αγώνες 2x18 μ. Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Πανκορασίδων και 2x15 μ. Παμπαίδων Β’ – Πανκορασίδων Β’.

Διοργανώτρια είναι η ΕΦΟΤ και εκπρόσωποί της στον αγώνα οι Μ. Κυριλλοπούλου, Δ. Κεκάτος, Α. Σκουρόγλου. Και τις δύο μέρες οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 9 π.μ. με τον έλεγχο εξοπλισμού και θα ολοκληρωθούν στις 7 μ.μ.

TAGS ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ