ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοντονής στο Sport24.gr: "Πετυχημένη διοργάνωση"

Κοντονής στο Sport24.gr: "Πετυχημένη διοργάνωση"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, βρέθηκε στο Μπακού για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για τη διοργάνωση και την εντυπωσιακή τελετή έναρξης

Στο Μπακού, ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, βρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφθηκε το "Baku Sports Hall", για να παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής ομάδας πινγκ πονγκ με αντίπαλο τη Γαλλία.

Το Sport24.gr τον εντόπισε και του έκανε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τους αγώνες, τους οποίους χαρακτήρισε πετυχημένους. Δήλωσε εντυπωσιασμένος από την τελετή έναρξης, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Δημήτρη Παπαϊωάννου για τη δημιουργία της.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Sport24.gr:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από τη διοργάνωση;

" Όσον αφορά τη διοργάνωση, θεωρώ από αυτά που βλέπω, ότι είναι μια πετυχημένη διοργάνωση, ότι υπάρχει καλή οργάνωση και οι αθλητές αποδίδουν το μάξιμουμ αυτή τη στιγμή των δυνατοτήτων τους. Το παρατηρώ κι από τους Έλληνες αθλητές ότι κάνουν ό,τι μπορούν για τη διάκριση. Η διάκριση σε αυτούς τους αγώνες συνεπάγεται πρόκριση για πάρα πολλούς από αυτούς στην Ολυμπιάδα κι έχουν ένα κίνητρο παραπάνω νομίζω".

Υπάρχει κάτι που να σας εντυπωσίασε ιδιαίτερα;

" Σε αυτούς τους αγώνες, εντυπωσιακές πάντοτε είναι οι τελετές έναρξης. Ιδίως η χθεσινή, είχε έντονα στοιχεία ιστορικότητας, ανάδειξης της ιστορίας αυτού του λαού κι αυτού του τόπου. Εμένα μου αρέσει αυτό ιδιαίτερα κι έγινε με έναν τρόπο καλλιτεχνικά άψογο. Τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές, αλλά πρωτίστως σε αυτόν που τη δημιούργησε, τον Δημήτρη Παπαϊωάννου".

Πώς σας φάνηκε η πόλη του Μπακού;

" Όλες αυτές οι πρωτεύουσες έχουν έντονο το στοιχείο των αντιφάσεων. Βρίσκουν σιγά σιγά το δρόμο τους. Το Αζερμπαϊτζάν είναι μια χώρα πλούσια, διότι εκμεταλλεύεται τον ορυκτό πλούτο και μπορεί να τον αξιοποιήσει ποικιλοτρόπως. Μπορεί να τον αξιοποιήσει προς όφελος αυτού του λαού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ