ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέανδρος: "Να συνεχίσουμε δυνατά και συγκεντρωμένα"

Λέανδρος: "Να συνεχίσουμε δυνατά και συγκεντρωμένα"

Ο προπονητής της εθνικής πόλο γυναικών, Στέφανος Λέανδρος, μίλησε στο Sport24.gr για το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Μπακού, αλλά και για την... περίεργη συνέχεια

Με το εντυπωσιακό 20-2 επί της Μεγάλης Βρετανίας ξεκίνησε η εθνική πόλο γυναικών στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού και ο προπονητής της ομάδας, Στέφανος Λέανδρος, μίλησε στο Sport24.gr.

Τι είπε για την πρεμιέρα, την περίεργη συνέχεια, αλλά και την πρωτόγνωρη εμπειρία των Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sport24.gr:

" Δυστυχώς δεν έχουμε σοβαρή εικόνα για τις άλλες ομάδες, που είναι συνυποψήφιες για κάτι καλό. Για μένα είναι έξι ομάδες, οι οποίες ξεκινάνε ουσιαστικά από την ίδια βάση. τρεις στο δικό μας όμιλο, τρεις στον άλλο. Από το δικό μας ξεχωρίζει η Ολλανδία, η Ουγγαρία κι εμείς, με όποια σειρά, κι από τον άλλο η Ιταλία, η Ρωσία και η Ισπανία. Αυτά είναι τα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, επειδή ακριβώς δεν έχω εικόνα, το μόνο που έχω πει στα παιδιά, είναι ότι από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή πρέπει να κρατήσουμε το μυαλό μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά, σε ένα Ολυμπιακό Χωριό, με 6.000 αθλητές. Όλο αυτό είναι εικόνες που δεν έχουν ξαναζήσει τα παιδιά. Για όλους φυσικά ισχύει αυτό. Εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε το μυαλό μας στο αγωνιστικό κομμάτι. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, πολύ δυνατά και πολύ συγκεντρωμένα.

Όσον αφορά το τι περιμένουμε, δεν ξέρουμε. Οι αντίπαλοι δεν έχουν παίξει ακόμα σοβαρά παιχνίδια. Πάντως, ακόμα και την πρώτη θέση να πάρει μία ομάδα και να προκριθεί απευθείας στα ημιτελικά, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και μετάλλιο. Έχουμε δει ομάδες να βγαίνουν πρώτες, να μπαίνουν τετράδα, αλλά να μένουν εκτός βάθρου. Κι έχουμε δει και ομάδες να παίρνουν την τρίτη θέση στον όμιλο και να φτάνουν μέχρι τέλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ