MMA

Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η μεγάλη επιστροφή

Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η μεγάλη επιστροφή

Το πιο καλό "Bad Boy" της ελληνικής μαχητικής σκηνής επέστρεψε στις μάχες, ενθουσίασε το κοινό και έδειξε έτοιμο να διεκδικήσει μια δεύτερη, μεγάλη ευκαιρία που του χρωστάει η μοίρα.

Στο main event του σαββατιάτικου Scorpion, μίας διοργάνωσης που επενδύει τα τελευταία χρόνια σε μεγάλα ονόματα της εγχώριας μαχητικής σκηνής, έκανε την εμφάνιση του ένα από τα "βαριά χαρτιά" της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

"Κύριες και κύριοι, παρακαλώ υποδεχθείτε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη", εκφώνησε ο ring announcer και το κλειστό του Φαλήρου, όπου γινόταν το σόου, γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια.

Υπερηφάνεια, διότι, τα πιο μοναχικά μέτρα που κάνει ένας μαχητής δευτερόλεπτα πριν από τη μάχη του, από την είσοδο μέχρι το ρινγκ, τα πραγματοποιούσε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η μεγάλη επιστροφή

Το καλύτερο "Bad Boy" στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, από τους top αγαπημένους της κερκίδας και πρωταθλητής μεταξύ των συναδέρφων του αθλητών, αφού αποτελεί μεγάλη πρωτιά και καμάρι να μην υπάρχει άνθρωπος να πει κακιά κουβέντα για σένα.

Ήταν επιθυμία, κάψουμε πείτε το όπως θέλετε, λοιπόν, και έγινε γεγονός. Ο Νικολαΐδης πίσω στο... γραφείο. Τέσσερα χρόνια απουσίας ήταν πολλά, μην νομίζετε όμως ότι από τον "Bad Boy" έλειψαν οι μάχες και τα δυναμικά νοκ-άουτ, μπόλικες φορές κιόλας, στην ίδια τη μοίρα.

Ο έμπειρος kickboxer χρειάστηκε να ξεγελάσει το θάνατο, έπειτα από ένα ατύχημα που του συνέβη, χρειάστηκε να τελειώσει με μπαράζ από κροσέ και λακτίσματα την αμφισβήτηση, χρειάστηκε να καταφέρει να επιστρέψει στην αρένα και ο κόσμος να τρίβει τα μάτια του, βλέποντας την εικόνα του.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η μεγάλη επιστροφή

Πόσα χρόνια έλειψε τέσσερα; Στο κορμί του, πάντως, δεν φάνηκαν καθόλου. Με σώμα αθλητή παγκόσμιου επιπέδου, σεβόμενος την πορεία του και τους φαν του, ο Νικολαΐδης ανέβηκε τόσο καλά γυμνασμένος και προετοιμασμένος που φαινόταν σαν να δίνει κάθε μήνα αγώνες.

Πάμε και στο παιχνίδι, στην ουσία της όλης υπόθεσης...

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, όχι απλά πάτησε ρινγκ, ξανά, αλλά νίκησε κιόλας.

Ο στόχος επετεύχθη απέναντι στον Σέρβο, Gragan Gragojevic.με τεχνικό νοκ-άουτ στον πρώτο γύρο, ωστόσο ο "Bad Boy" απογοητεύτηκε που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να χτυπηθεί περισσότερο. Η αρχή, βέβαια, έγινε οπότε μένουμε συντονισμένοι για τις επόμενες, μαχητικές προκλήσεις που θα βρεθούν στο δρόμο του πιο πεισματάρη, Νικολαΐδη.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η μεγάλη επιστροφή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ