MMA

Ανατροπή στη featherweight: Ο Holloway διεκδικεί τη ζώνη

UFC featherweight champion Max Holloway responds to reporters' questions during a media event, Thursday, April 5, 2018, in New York ahead of his Mixed Martial Arts lightweight title fight against Max Nurmamogedov on Saturday. (AP Photo/Kathy Willens)
UFC featherweight champion Max Holloway responds to reporters' questions during a media event, Thursday, April 5, 2018, in New York ahead of his Mixed Martial Arts lightweight title fight against Max Nurmamogedov on Saturday. (AP Photo/Kathy Willens) AP

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τη ρεβάνς των Holloway και Volkanovski.

Διαβάσατε στο Fightsports.gr νωρίτερα πως ο Korean Zombie θα χρειαστεί χρόνο έως το καλοκαίρι για να είναι έτοιμος να παίξει για τη ζώνη της feathweight κατηγορίας. Ποντάραμε πως το UFC θα περίμενε...

Αλλά το ΜΜΑ promotion κινήθηκε γρήγορα και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει κλειδώσει τον επόμενο αγώνα τίτλου της κατηγορίας!

Ο Max Holloway, λοιπόν, επιστρέφει στο κλουβί για να πάρει τη ζώνη του πίσω από τον Alexander Volkanovksi. Ο πρωταθλητής ήταν τραυματίας και θα χρειαζόταν αποθεραπεία το πολύ έως την άνοιξη, αλλά εδώ συνέβη η μεγάλη ανατροπή και ο Volkanovski μπαίνει για μάχη το καλοκαίρι.

Οι δύο featherweight αναμένεται να κάνουν τη ρεβάνς τους στο UFC 251 που είναι προγραμματισμένο για τις 6 Ιουνίου στην Αυστραλία.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ewa Brodnicka: H μοιραία της Πολωνικής πυγμαχίας τρελαίνει κόσμο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ