MMA

Ανδρέας Μιχαηλίδης: "Πάτησε" στο Yas Island

Ανδρέας Μιχαηλίδης: "Πάτησε" στο Yas Island

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης έφτασε στο Yas Island, ζώντας τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του.

Τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του ζει ο Ανδρέας Μιχαηλίδης που στις 15 Ιουλίου κάνει το ντεμπούτο του στο UFC. Ο Έλληνας MMAer είναι ο δεύτερος μαχητής από την χώρα μας που αγωνίζεται στο κορυφαίο promotion μετά τον Τόνυ Χριστοδούλου.

Ο Μιχαηλίδης μόλις εννέα μέρες πριν την μάχη με τον Modestas Bukauskas, βρίσκεται στο Yas Island του Άμπου Ντάμπι. Ο Μιχαηλίδης μίλησε στο BJPENN.com σχετικά.

"Οι φήμες πως θα πήγαινα στο UFC ξεκίνησαν μετά την νίκη μου επί του Marcel Fortuna τον Απρίλιο στο Titan Fc. Μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στο Contender Series του Dana White αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Μετά ξέσπασε η πανδημία. Προσπαθούσα να είμαι σε ετοιμότητα. Τώρα έχω αγώνα στο Contender Series τον Σεπτέμβριο και είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία στο UFC", τόνισε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

MMAer σώζει γυναίκα από βίαιο άντρα έξω από night club (BINTEO)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Arived!!!! #yasisland #fight #island #mma #mmafighter #ufc #ufcfighter #greece @act_iv_ity @strength_fit.gr @kallistos_actiontrainingsl @allstarsgymsweden @efl_mma @sports.physio.ms @mmateam.gr @moments_mgmt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη _ (@andreas_michailidis) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ