MMA

Conor McGregor: Ο νέος στόχος του Ιρλανδού είναι να γεμίσει γήπεδο 100.000 θέσεων!

Conor McGregor: Ο νέος στόχος του Ιρλανδού είναι να γεμίσει γήπεδο 100.000 θέσεων!

Ο Conor McGregor επισκέφθηκε το γήπεδο των Dallas Cowboys και συνομίλησε με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της ομάδας του NFL. Πάνω στην κουβέντα, ο Ιρλανδός είπε στον Jerry Jones ότι θέλει να φέρει 100.000 θεατές στο γήπεδό του (VIDEO).

Ο Conor McGregor βρέθηκε καλεσμένος στην αναμέτρηση των Dallas Cowboys με τους Jacksonsville Jaguars κι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη των πρώτων, τoν δισεκατομμυριούχο Jerry Jones.

Πάνω στη συζήτηση, ο Ιρλανδός μαχητής εξέφρασε στον Jones την επιθυμία του να γίνει ένα σόου του UFC στο AT&T Stadium ή "Jerry's World", ένα γήπεδο που χωράει 100.000 θεατές!

" Είναι θεαματικό αυτό το μέρος. Το οκτάγωνο πρέπει να μπει στο κέντρο του γηπέδου μια μέρα. Θα το κάνω! Πίστεψε με. Ειδικά τώρα που ήρθα εδώ και το είδα από κοντά. Ξέρω ότι έχει ακουστεί πολλές φορές να γίνει εδώ UFC, και δεν το κάναμε ποτέ. Τώρα, όμως, έφτασε η ώρα..."

Αυτά ήταν τα λόγια του McGregor που στο άκουσμά τους πολλοί έκαναν σενάρια ότι το γήπεδο των Dallas Cowboys θα είναι το μέρος στο οποίο θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Ιρλανδού με τον Khabib Nurmagomedov!

Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ CONOR ΜΕ ΤΟΝ JONES:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ