MMA

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Ο Μεϊγουέδερ καλύπτει τα έξοδα της κηδείας του

Floyd Mayweather looks on from the ring prior to a super featherweight boxing championship bout between Ricardo Nunez and Gervonta Davis, Saturday, July 27, 2019, in Baltimore. (AP Photo/Julio Cortez)
Floyd Mayweather looks on from the ring prior to a super featherweight boxing championship bout between Ricardo Nunez and Gervonta Davis, Saturday, July 27, 2019, in Baltimore. (AP Photo/Julio Cortez) AP

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του Τζορτζ Φλόιντ που δολοφονήθηκε από αστυνομικό στη Μινεσότα.

Η είδηση της δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικόστη Μινεσότα έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού έχουν τοποθετηθεί ζητώντας να υπάρξει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού.

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ θέλησε να δείξει την έμπρακτη στήριξή του στην οικογένεια του θύματος καλύπτοντας τα έξοδα της κηδείας του.

Την είδηση αποκάλυψε ο Λέοναρντ Έλερμπι. Ο πρόεδρος της Mayweather Promotions μιλησε στο ESPN και τόνισε μεταξύ άλλων: "Μάλλον θα εξοργιστεί που το λέω αυτό, αλλά ναι, είναι αλήθεια ότι θα πληρώσει για την κηδεία".

Όπως ενημέρωσε ένας από τους δικηγόρους της οικογένειας η κηδεία του Τζορτζ Φλόιντ θα γίνει στις 9 Ιουνίου στο Χιούστον. Την Πέμπτη στη Μινεάπολη και το Σάββατο στη Νότια Καρολίνα θα οργανωθούν δύο επιμνημόσυνες δεήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ