MMA

Εξοργισμένος ο Nurmagomedov με τον McGregor: Βάλτε τον φυλακή!

Εξοργισμένος ο Nurmagomedov με τον McGregor: Βάλτε τον φυλακή!

Ο Khabib Nurmagomedov είναι εξοργισμένος με την κίνηση του Conor McGregor να γρονθοκοπήσει ηλικιωμένο άντρα σε μπαρ και ζητά να μπει στη φυλακή.

Εξοργισμένος εμφανίστηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Khabib Nurmagomedov με την κίνηση του Conor McGregor να γρονθοκοπήσει ηλικιωμένο άντρα σε μπαρ. Ο Nurmagomedov θεωρεί πως σκόπιμα τα ΜΜΕ καλύπτουν τον Notorious ενώ πιστεύει πως αν εκείνος είχε κάνει κάτι αντίστοιχο θα τον...κρέμαγαν.

"Όλα τα media είναι σε σίγαση. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν το έκανα εγώ. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Ακόμα κι αν αυτός ο τύπος σου έριχνε δέκα μπουνιές στο πρόσωπο δεν μπορείς να τον χτυπήσεις. Πρέπει να σεβόμαστε τους ανθρώπους. Μερικοί φανς μου έστειλαν μηνύματα για να μου θυμίσουν πως ο McGregor μου είχε προσφέρει και μένα ουίσκι. Γιατί δεν με χτύπησε όταν αρνήθηκα;

Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να είναι στην φυλακή; Που είναι η μέριμνα της Ιρλανδικής κυβέρνησης; Εμείς από την Ρωσία αν κάνουμε κάτι τέτοιο δεν μας δίνουν βίζα στην Αμερική. Γιατί αυτός δεν έχει τέτοια προβλήματα; Είναι πολύ κακό για το σπορ όλο αυτό που συμβαίνει. Είμαι εξοργισμένος" είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αυτό είναι το πιο σέξι Bottle Cap Challenge που έχεις δει
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ