MMA

Έλληνας πυγμάχος στο ίδιο βάθρο με τον Gennady Golovkin

Έλληνας πυγμάχος στο ίδιο βάθρο με τον Gennady Golovkin

Το Fightsports.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει ποιος Έλληνας πρωταθλητής μοιράστηκε το βάθρο με τον σπουδαίο Gennady Golovkin. Διαβάστε το στόρι:

Ο Κώστας Πετρόπουλος, ένας από τους καλύτερους πυγμάχους της κατηγορίας του, το 2005 σε ένα από τα δύο τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους Μεσογειακούς Αγώνες, έπαιξε στην κατηγορία των 75 κιλών με αντίπαλο τον ήδη Ολυμπιονίκη, Gennady Golovkin, χάνοντας στα σημεία και κατέκτησε την 3η θέση στο βάθρο μαζί του.

Ο Κώστας Πετρόπουλος έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του: Πρωταθλητής Παίδων, Εφήβων, Νέων, Α' Αντρών, δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης και επιστρέφει με τη φιλοδοξία να κατακτήσει και τα ρινγκ της επαγγελματικής πυγμαχίας στην κατηγορία των middleweight.

Η μάνατζερ του, Σεμερτζόγλου Μαρία δήλωσε: "Θεωρώ τον Κώστα τον πιο ολοκληρωμένο πυγμάχο στην Ελλάδα. Διαθέτει πυγμαχική παιδεία και εμπειρία, αφού εκτός από πολλούς αγώνες ως ερασιτέχνης έχει κάνει προετοιμασίες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον μεγάλο προπονητή των Ολυμπιονικών της Ρωσίας, Χρόμοφ.

Με τη σκληρή δουλειά της ομάδας, του προπονητή και γωνία του Νίκο Κρητικό, καθώς επί πολλά χρόνια προπονητή μυϊκής ενδυνάμωσης, Σωτήρη Λώλη, αλλά και την αδιαμφισβήτητη αξία του Κώστα θα τον δούμε να μπαίνει στα σαλόνια της πυγμαχίας του εξωτερικού, διεκδικώντας θέση στα παγκόσμια rankings.

Στην Ελλάδα υπάρχουν αξιόλογοι πυγμάχοι και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε να ξεκαθαρίζει το τοπίο στην middleweight.

O Έλληνας πυγμάχος, αρχικά θ' αγωνιστεί στην διοργάνωση του Παύλου Καπώνη, το MTGP 26 και KGP Athens 20 στις 2 Ιουνίου στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ με προδιαγραφές εξωτερικού που θα συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές της χώρας στο στιλ του kickboxing και όχι μόνο."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
MMAer σώζει γυναίκα από βίαιο άντρα έξω από night club (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ