Σε ένα ανοιχτό γυμναστήριο στη Γκάνα γυμνάζονται οι νέοι επίδοξοι πρωταθλητές της πυγμαχίας. (PICS)

ADVERTISING

Το Bukom είναι μία περιοχή της Γκάνας που πρέπει να ψάξεις στο Google Maps για να βρεις και ίσως ποτέ να μην έχεις ακούσει. Εκεί όπου το γυμναστήριο για τους πυγμάχους, συχνά είναι στην ύπαιθρο, χωρίς στέγη, και με μόνη συντροφιά την θέληση.

"Μαθαίνεις να μάχεσαι πριν μάθεις να περπατάς", λένε οι κάτοικοι του Bukom που έχουν παράξει πρωταθλητές όπως ο Azumah Nelson.

Κάθε παιδί στο Charles Quartey Boxing Foundation, θέλει να μοιάσει στους Αφρικανούς πυγμάχους όπως ο Nelson όχι για τα λεφτά, αλλά κυρίως για την φήμη. Για μία καλύτερη ζωή μακριά από τις φτωχογειτονιές.

Το Bukom δεν γεννά πρωταθλητές, αλλά γεννά οικογένειες που μεγαλώνουν επίδοξους πρωταθλητές. Πολλοί από αυτούς είναι νέοι και άστεγοι. Η ζωή τους περιλαμβάνει μόνο ύπνο, λίγο φαγητό και προπόνηση.

ADVERTISING

Κι αν μία μέρα τα όνειρα τους γίνουν πραγματικότητα, θα θυμούνται πάντα την γενέτειρα τους, γιατί αυτή είναι που τους έκανε άντρες. Ρίξτε μία ματιά στο εκπληκτικό φωτογραφικό υλικό, ενός συνηθισμένου πυγμαχικού γυμναστηρίου στην Γκάνα.

Inline ImageInline ImageInline ImageInline ImageInline ImageInline ImageInline ImageInline ImageInline Image

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H καυτή Βrittney Palmer καλεί τον McGregor: Γύρνα πίσω Ιρλανδέ δεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)