MMA

Επίσημο το Ferguson vs Cowboy

Επίσημο το Ferguson vs Cowboy

Μεγάλα ματς ανακοινώνονται στο UFC που μετά από μία περίοδο "ξηρασίας" έχει κάνει μπαράζ εκπλήξεων. Ένα από αυτά είναι του σπουδαίο παιχνίδι του Tony Ferguson με τον Donald Cerrone στις 8 Ιουνίου.

Μεγάλα ματς ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες στο UFC που μετά από μία περίοδο "ξηρασίας" έχει κάνει μπαράζ εκπλήξεων.

Ένα από αυτά είναι του σπουδαίο παιχνίδι του Tony Ferguson με τον Donald Cerrone. Ένα εκπληκτικό match up με τεράστιο ενδιαφέρον. O Ferguson ξεπέρασε τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό και δηλώνει έτοιμος για την μεγάλη αναμέτρηση.

Είναι αήττητος από το 2012 και ευελπιστεί πως εφόσον περάσει το εμπόδιο του Cowboy θα του δοθεί η ευκαιρία για το ματς με τον Khabib Nurmagomedov ή τον Dustin Poirier για τον τίτλο.

Ο Cerrone περνάει δεύτερη νιότη, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τρεις σερί νίκες που τον έχουν φέρει μία ανάσα από την διεκδίκηση τίτλου. Η lightweight κατηγορία φαίνεται πως του ταιριάζει έστω κι αν στο παρελθόν είχε δηλώσει πως ζορίζεται να πιάσει τα κιλά. Το UFC ανακοίνωσε επίσημα την μάχη στις 8 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

MMAer σώζει γυναίκα από βίαιο άντρα έξω από night club (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ