MMA

Επτά ματς που πρέπει να δεις σε περίοδο καραντίνας

Επτά ματς που πρέπει να δεις σε περίοδο καραντίνας

Ο χρόνος δεν περνάει εύκολα αυτές τις μέρες, αλλά το Fightsports.gr σας προτείνει επτά παιχνίδια που θα δείτε και θα θυμάστε για πάντα. (VIDEOS)

Η πυγμαχία είναι στα καλύτερα της ωστόσο εμείς κάνουμε μία βόλτα στο παρελθόν και βρίσκουμε τα κορυφαία ματς με μπόλικο θέαμα. Πάμε να δούμε την λίστα:

Anthony Joshua vs Wladimir Klitschko (2017)

H τιτανομαχία του 2017 ήταν όλα τα λεφτά και έγινε μπροστά σε 90.000 οπαδούς στο Wembley. Ο Joshua μπήκε ως φαβορί στην αναμέτρηση αλλά ο Klitschko απέδειξε πως και στα 40 του χρόνια είναι επικίνδυνος.

Το ματς είχα ανατροπές και Ουκρανός κατάφερε να ρίξει για λίγο στο καναβάτσο τον άτρωτο έως τότε Βρετανό. Τελικά ο Joshua κατάφερε στον 11ο γύρο να τελειώσει το ματς.

Floyd Mayweather Jr vs Canelo Alvarez (2013)

O Floyd Mayweather μπαίνει με τον αέρα του ανίκητου στο ματς και αποδεικνύει πως οι ανερχόμενοι μποξέρ όπως ο Canelo Alvarez δεν μπορούν να τον ακουμπήσουν. Ο Αμερικανός έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του και το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε μάθημα για τον Μεξικανό που αργότερα κυριάρχησε.

Το αποτέλεσμα ήταν πλειοψηφική απόφαση και ο Alvarez δεν έχασε ξανά συναντώντας μάλιστα μεγάλα ονόματα μπροστά του όπως οι Khan, Cotto, Lara, Trout, Golovkin, Jacobs, Kovaleev.

Arturo Gatti vs Micky Ward trilogy (2002/03)

Όταν σκέφτεσαι ποια ήταν τα πιο brutal παιχνίδια στην πυγμαχία, η τριλογία Gatti vs Ward σου έρχεται στο μυαλό.Το πρώτο ματς πήγε στον Ward με πλειοψηφική απόφαση. Ο Gatti πήρε δύο σερί νίκες και το ματσάρισμα αυτό άφησε εποχή.

Οι δύο τους μετά την αναμέτρηση κατέληξαν στο νοσοκομείο όπου έγιναν μάλιστα φίλοι.

Marvin Hagler vs Thomas Hearns (1985)

Το ματσάρισμα αυτό κράτησε για τρεις γύρους. Ο Bob Arum το χαρακτήρισε ως την κορυφαία αναμέτρηση όλων των εποχών και όχι άδικα. Οι δύο middleweights πήγαιναν το ματς μπουνιά με μπουνιά, αλλά η ταχύτητα, η τεχνική και η δύναμη ήταν αυτή που καθήλωσε το κοινό.

Στον τρίτο ο Hagler με μερικά άπερκατ τελείωσε τον Hearns και παρέμεινε αήττητος στην πυγμαχία.

Manny Pacquiao vs Oscar De La Hoya (2008)

Ο Oscar De La Hoya εκτός από κορυφαίος promoter ήταν και ένας εκπληκτικός πυγμάχος. Ο μικρόσωμος Pacquiao όμως του έβαλε τα γυαλιά.

Η ταχύτητα του Pacquiao από γύρο σε γύρο ανέβαινε. Ο De La Hoya δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει. Ο έμπειρος τότε De La Hoya κατάφερε μετά τον όγδοο γύρο να βρει την δύναμη να ανταγωνιστεί τον Pacquiao ωστόσο αυτό δεν έφτασε.

Diego Corrales vs Jose Luis Castillo (2005)

Οι δύο τους είχαν μερικά ματς όμως αυτό που έμεινε στην ιστορία είναι η νίκη του Diego Corrales. O θρυλικός 10ος γύρος είχε ανατροπές. Ο Corrales δείχνει να έχει τελειώσει όντας στο καναβάτσο. Όλα δείχνουν πως νικητής θα είναι ο Castillo όμως ένα δεξί του Corrales κάνει ζημιά και φέρνει την ανατροπή.

Mike Tyson vs Lennox Lewis (2002)

Δύο σπουδαίοι και ψυχαγωγικοί πυγμάχοι ανεβαίνουν στο ρινγκ το 2002. Όλοι οι σταρ του Χόλιγουντ είναι παρών σε αυτό το ματς. Ο Lewis ρίχνει τον ήρωα των Αμερικανών στον όγδοο γύρο με ένα υπέροχο δεξί. Νωρίτερα είχε ρίξει τον Tyson μία φορά στο καναβάτσο.

Ο Lewis χάρη στα jabs του κατάφερε να χαλάσει το ματς του Tyson. Το event έφτασε τα 2 εκατομμύρια pay per view.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η κόρη του Van Damme μεγάλωσε και είναι μία…κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ