MMA

Γιάννης Παλαιολόγος: "Να ανοίξουμε τον δρόμο και σε άλλους Έλληνες για τα μεγάλα promotion"

Γιάννης Παλαιολόγος: "Να ανοίξουμε τον δρόμο και σε άλλους Έλληνες για τα μεγάλα promotion"

Ο Γιάννης Παλαιολόγος τονίζει πως η συμμετοχή του στο Bellator παράλληλα με τη συμμετοχή του Μιχαϊλίδη στο UFC μπορούν να ανοίξουν το δρόμο και σε άλλους Έλληνες αθλητές για τα μεγάλα promotion.

H πρόσφατη υπογραφή του Γιάννη Παλαιολόγου με τον Bellator είναι άλλο ένα λιθαράκι στην προσπάθεια των Ελλήνων MMAer να αγωνιστούν σε σπουδαίες διοργανώσεις. Ο "Πάλε" έχει καταθέσει σώμα και ψυχή για να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και με το νέο συμβόλαιο νιώθει δικαιωμένος.

"Είναι ένα γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και με ικανοποιεί να βλέπω πως ανταμείβονται οι κόποι αλλά και η θέληση και η υπομονή όλων των χρόνων. Στόχος μου πάντα ήταν να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ αγωνιστικά,να το διασκεδάζω ταυτόχρονα και φυσικά μέσα από όλες τις προπονήσεις, τους αγώνες, τα ταξίδια να είμαι σε θέση μαζί με το τιμ μου να δείξουμε πράγματα στο μέλλον για το πως γίνεται πραγματικά κάποιος να προχωρήσει στο χώρο (αν δεν έχουμε ήδη δείξει δλδ)",αναφέρει στα πρώτα του λόγια στο Fightsports ενώ τονίζει πως η παρουσία του Μιχαηλίδη στο UFC και η δική του στο Bellator μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες και σε άλλους αθλητές.

"Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα εκπροσωπείται στα δυο μεγαλύτερα προμόσιον του πλανήτη με το συμπαίκτη μου Αντρέα Μιχαϊλίδη να βρίσκεται ήδη στο UFC. Πιστεύω πως πλέον έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε παγκόσμιο επίπεδο κυρίως από το τιμ μας (EFL academy) και θεωρώ πως με νίκεςστα επόμενα ματς εμένα και του Αντρέα θα μπούμε για τα καλά στο μάτι αυτών των διοργανώσεων και θα ανοίξει δρόμος για πολλούς Έλληνες μαχητές γι αυτό καλό είναι όλοι να στηρίζουν τις προσπάθειες Ελλήνων αθλητών ιδίως σε τέτοιο επίπεδο".

"Ο Έλληνας MMAer βαριέται να προπονηθεί"

Σε ερώτηση του μαχητικού πόρταλ για το που υστερούν οι Έλληνες αθλητές έναντι των υπολοίπων ο Παλαιολόγος κατέθεσε την άποψη του σχετικά:

"Το κομμάτι που υστερεί ο Έλληνας MMAer δυστυχώς είναι ότι βαριέται να προπονηθεί, παραπονιέται και δεν φέρεται επαγγελματικά. Στα περισσότερα gym δεν υπάρχει και η γνώση εκτός ελαχίστων.Όποιοςθέλει να κάνει κάτι σε αυτό το χώρο αρκεί να αναζητήσει το σωστό μέρος. Με προσπάθεια και πίστη στον εαυτό του θα ανταμειφθεί αργά η γρήγορα.Το fighting άλλωστε δεν είναι για όλους και προοδεύουν όσοι έχουν διάρκεια".

Η δύσκολη περίοδος της καραντίνας βρήκε τον Παλαιολόγο να προπονείται σκληρά για να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο.

"Είμαστε μόνιμα σε μια καραντίνα με τις προετοιμασίες κλπ. Προσωπικά προσπάθησα να είμαι όσο πιο μπροστά γίνεται με την καραντίνα σε όλους τους τομείς. Οποίος δούλευε σκληρά πριν την καραντίνα συνέχισε να κάνει το ίδιο και τούμπαλιν. Άλλωστε δεν σταματάω να προπονούμαι και τρώω σωστά".

Τέλος ο Παλαιολόγος μας ενημέρωσε για το πότε θα γίνει η πρώτη του μάχη

"Το πρώτο μου fight είναι καθορισμένο για τις 26 Σεπτεμβρίου στο Bellator της Ιταλίας στο Μιλάνο αλλά ο αντίπαλος μου ακυρώθηκε πριν μερικές μέρες λόγω μη έκδοσης της βίζας του και περιμένουμε νέο αντίπαλο από μέρα σε μέρα. Το συμβόλαιο είναι για τέσσερις αγώνες και διαρκείας 1+1 χρόνο".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Avril Mathie: Αυτό το κορμί σημαίνει…πυγμαχία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ