MMA

Η wish list του Fightsports για τους αγώνες του 2020

Η wish list του Fightsports για τους αγώνες του 2020

Το Fightsports επιλέγει τα ματς που θα ήθελε να γίνουν τη χρονιά που μας έρχεται και παρουσιάζει τις πέντε "μάχες" που ξεχωρίζουν.

Είναι η πρώτη χρονιά από την ύπαρξη του Fightsports.gr που η wish list του μαχητικού πόρταλ μπορεί να πάρει σάρκα και οστά ενώ κάποια ματς έχουν ήδη ανακοινωθεί. Πάμε να δούμε τα πέντε ματς σε MMA και πυγμαχία που επιθυμούμε να δούμε.

Anthony Joshua vs Deontay Wilder η Tyson Fury

Η wish list του Fightsports για τους αγώνες του 2020

Στις 22 Φεβρουαρίου γίνεται η ρεβάνς του Wilder με τον Fury και όπως και ο κόσμος έτσι και εμείς θα θέλαμε να δούμε τον νικητή με τον Anthony Joshua. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για καθυστερήσεις.

Αυτή η χρονιά θα αναδείξει τον καλύτερο heavyweight του κόσμου. Όταν στο τραπέζι πέφτουν ιλιγγιώδη ποσά, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην γίνεται ένας τέτοιος αγώνας. Η αλήθεια είναι πως παρά την εκτίμηση που έχουμε στον Tyson Fury ένα ματσάρισμα Joshua vs Wilder θα είναι πιο συναρπαστικό.

Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin 3

Η wish list του Fightsports για τους αγώνες του 2020

Όχι ακόμα δεν μας έφυγε η επιθυμία να δούμε τρίτο ματς. Μπορεί ο Canelo Alvarez στο δεύτερο ματς να κυριάρχησε αλλά δεν ξεχνάμε πως ο GGG αδικήθηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Ένα τρίτο ματς είναι δίκαιο να γίνει κι ας θεωρείται ο Μεξικανός φαβορί. Μέσα στο ρινγκ θα φανούν όλα κι αν ο Canelo θέλει να λέγεται ο κορυφαίος μποξέρ, θα πρέπει να διώξει κάθε...σύννεφο αμφισβήτησης.

Vasyl Lomachenko vs Teofimo Lopez ή Gervonta Davis

Η wish list του Fightsports για τους αγώνες του 2020

Ο Ουκρανός προς το παρόν δεν έχει αντίπαλο. Υπάρχουν όμως ανερχόμενοι αθλητές που ερίζουν για τον θρόνο του. Ένας από αυτούς είναι ο ταχυδυναμικός Teofimo Lopez.

Ο Lopez είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τον συγκεκριμένο αγώνα οπότε η ευχή μας μάλλον θα γίνει πράξη. Από την άλλη, σταντ μπάι είναι και ο Gervonta Davis, ωστόσο αυτό το ματς μοιάζει δύσκολο για δύο λόγους.

Πρώτον ο ίδιος ο αθλητής δεν είναι σίγουρος για το τι θέλει και δεύτερον θα πρέπει να ξεπεραστεί στις διαπραγματεύσεις ο σκόπελος που λέγεται...Floyd Mayweather.

Conor McGregor Donald Cerrone ή Jorge Masvidal


Η wish list του Fightsports για τους αγώνες του 2020

Εδώ έχουμε βάλει ένα παιχνίδι που θα γίνει. Ο Ιρλανδός αντιμετωπίζει στις 18 Ιανουαρίου τον Donald Cerrone σε ένα ματσάρισμα που επιθυμούσαμε εδώ και δύο χρόνια. Ο Dana White έκανε πραγματικά "δώρα" για την νέα σεζόν με τις ανακοινώσεις του. Αυτός είναι ο λόγος που το UFC είναι το μεγαλύτερο promotion στον κόσμο.

Το ιδανικό σενάριο για εμάς είναι να εμφανιστεί ο Conor McGregor σαν τον παλιό καλό καιρό και μετά θα μπορούσαμε να τον δούμε με τον Jorge Masvidal σε ένα πολύ δύσκολο match up αλλά πραγματικά γκανγκστερικό.

Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson

Η wish list του Fightsports για τους αγώνες του 2020

Σε αυτό το ζευγάρι διαφοροποιούμε λίγο την ευχή μας. Δεν ευχόμαστε να ανακοινωθεί γιατί έχει γίνει ήδη για τον Απρίλιο. Ευχομάστε να μην χαλάσει για έκτη φορά, για καμία από τις δύο πλευρές, να μην υπάρξουν τραυματισμοί, ή προβλήματα στο κόψιμο κιλών.

Δύο από τους σπουδαιότερους μαχητές θα μπουν στο κλουβί, στο μεγαλύτερο ματς της δεκαετίας στις μικτές πολεμικές τέχνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ