MMA

Jorge Masvidal: Κοιμόταν σε πάρκινγκ και γυμναστήρια για να γίνει πρωταθλητής

Jorge Masvidal: Κοιμόταν σε πάρκινγκ και γυμναστήρια για να γίνει πρωταθλητής

Ο Jorge Masvidal είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω της νίκης του επί του Nate Diaz, αλλά και της γενικότερης παρουσίας του όλο το 2019. Κοιμόταν σε πάρκινγκ και γυμναστήρια για να γίνει πρωταθλητής.

Ο Jorge Masvidal είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω της νίκης του επί του Nate Diaz αλλά και της γενικότερης παρουσίας του όλο το 2019. Ο άνθρωπος που νίκησε σημαντικούς αθλητές του promotion όπως ο Till και ο Askren, εκτός από τα backyard fights, είχε να αντιμετωπίσει την φτώχεια και την οικογενειακή ανισορροπία.

Ο Masvidal είχε μητέρα Περουβιανή και πατέρα Κουβανό. Δυστυχώς για εκείνον έζησε μία άσχημη κατάσταση όταν ο πατέρας του βρέθηκε στην φυλακή, για δολοφονία και εμπόριο ναρκωτικών!

Ο Masvidal έπρεπε να σταθεί στα πόδια του από νωρίς και χωρίς το σωστό πρότυπο του πατέρα. Aναγκάστηκε λόγο της τραγικής οικονομικής κατάστασης της οποίας είχε περιέλθει να κοιμάται στο γυμναστήριο κάτω από το ρινγκ, μέχρι το 2003 που έκανε το ντεμπούτο του!

Έχοντας σκοπό να κάνει αποκλειστικά αυτό, αδυνατεί να βρει μία συνηθισμένη δουλειά. Ψάχνει κυρίως να βγάλει μερικά χρήματα μέσω παράνομων αγώνων που θα του εξασφάλιζαν τουλάχιστον το φαγητό του. Αυτό εμπεριείχε τεράστιο ρίσκο καθώς κανείς δεν μπορούσε να του εγγυηθεί πως τελικά θα του δινόταν μία καλή ευκαιρία.

Jorge Masvidal: Κοιμόταν σε πάρκινγκ και γυμναστήρια για να γίνει πρωταθλητής

Ο ίδιος λέει σχετικά: "Kοιμόμουν συχνά σε αυτοκίνητα και πάρκινγκ ή κάτω από το ρινγκ στο γυμναστήριο. Δεν με σταματούσε τίποτα όταν ήμουν νέος. Δεν με ένοιαζε να έχω σπίτι. Ένιωθα ασφαλής στο γυμναστήριο. Ένιωθα σαν παιδί και σήμερα ανταμείβομαι".

Το 2013 έκανε το ντεμπούτο του στο UFC και του άλλαξε την ζωή. Ο Masvidal φτάνει τους 50 επαγγελματικούς αγώνες σε λίγο καιρό και είναι ένας από τους πιο...ψημένους αθλητές του πλανήτη. Θυσίασε την νεαρή του ηλικία στις αλάνες και στα γυμναστήρια, όμως η τύχη τελικά του χαμογέλασε όπως κάνει πάντα με τους...δυνατούς.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ