MMA

Καλλιονίδου: "Aν ο McGregor μείνει στην όρθια μάχη μπορεί να κερδίσει"

Καλλιονίδου: "Aν ο McGregor μείνει στην όρθια μάχη μπορεί να κερδίσει"

Η Ελίνα Καλλιονίδου σχολίασε την επικείμενη "μάχη" μεταξύ του McGregor και του Cerrone και τόνισε πως ο Notorious έχει ελπίδες να κερδίσει εάν το ματς δεν κριθεί στο έδαφος.

Η Ελίνα Καλλιονίδου προετοιμάζεται για την σπουδαία μάχη με την Bec Rawlings στο Bellator ωστόσο δεν χάνει το ενδιαφέρον της για τον Κυριακάτικο αγώνα του Conor McGregor με τον Donald Cerrone.

Η δυναμική αθλήτρια θα αγωνιστεί στο Bellator 22 Φεβρουαρίου με μία αντίπαλο που έχει περάσει από το camp του Notorious πρόσφατα. Η Gunner στην δική της πρόβλεψη τονίζει πως σημαντικό ρόλο θα παίξει αν θα μείνει η μάχη στο όρθιο, ή θα πάει στο έδαφος.

"Πιστεύω πως όλο το παιχνίδι και το τελείωμα θα γίνει μετά τον 1,5 γύρο. Ο Cerrone θεωρώ πως θα νικήσει εφόσον το ματς πάει στο έδαφος και αφού έχει κουράσει τον McGregor, μπορεί να φτάσει στην νίκη.

Από την άλλη αν στο παιχνίδι επικρατήσει η όρθια μάχη, τότε ο Notorious μπορεί να δεχτεί χτυπήματα, αλλά με την κίνηση και την έκρηξη που τον διακρίνει, νομίζω πως θα φτάσει σε μία εντυπωσιακή νίκη. Γενικότερα βλέπω την νίκη να πηγαίνει στον Cerrone".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr :

H Mia Kang έχει το πιο σέξι κορμί του παγκοσμίου thai
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ