MMA

Katie Taylor: "Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Λιναρδάτου"

FRIDAY BOXING NIGHT BY STOIXIMAN (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
FRIDAY BOXING NIGHT BY STOIXIMAN (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Καμία διάθεση να υποτιμήσει την Χριστίνα Λιναρδάτου δεν δείχνει η Katie Taylor που σε νέες τις δηλώσεις τονίζει πόσο δύσκολη θα είναι η πρόκληση απέναντι στην Ελληνίδα πυγμάχο.

Η Taylor που είναι αήττητη στα επαγγελματικά της παιχνίδια υποδέχεται το Σάββατο μετά τις 23:00 στο Μάντσεστερ την Λιναρδάτου. Αυτό θα είναι το main event της βραδιάς και θα μεταδοθεί από την DAZN. Οι δύο αθλήτριες κοντράρονται για τον τίτλο της WBO που κατέχει η Μέδουσα.

H 33χρονη Taylor λέει σχετικά:

" Eίναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα να γίνω πρωταθλήτρια σε δύο κατηγορίες και να γράψω ιστορία. Ξέρω πόσο δυνατή είναι η αντίπαλος μου. Πιστεύω πως είναι η καλύτερη στα κιλά της και περιμένω πολύ δύσκολο και συναρπαστικό ματς. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να ανέβω κατηγορία. Θα δείτε την καλύτερη...Taylor γιατί η Λιναρδάτου είναι το νούμερο ένα και έχει κάνει σπουδαίες νίκες".

Η Taylor ρωτήθηκε για το μέλλον της όμως επέμεινε πως σκέφτεται πρώτα το Σαββατιάτικο ντέρμπι.

" Οι επόμενοι μήνες είναι σημαντικοί για μένα και θα πρέπει να ξεπεράσω το εμπόδιο της Λιναρδάτου. Έχω επικεντρωθεί απόλυτα σε αυτό το ματς. Η Λιναρδάτου μου φέρνει μία πολύ δύσκολη πρόκληση. Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια και θα είναι μεγάλο τεστ για μένα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω".

Τέλος η Taylor ανέφερε πως έχει στην λίστα της την Amanda Serrano, την Cecilia Braekhus και μία ρεβάνς με την Delfine Persoo.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ