MMA

Katie Taylor: Βόμβες μολότοφ στο γυμναστήριό της

Ireland's Katie Taylor watis for the start of a women's lightweight championship boxing match against Delfine Persoon, of Belgium, Saturday, June 1, 2019, in New York. The fight ended in a draw. Taylor won the fight. (AP Photo/Frank Franklin II)
Ireland's Katie Taylor watis for the start of a women's lightweight championship boxing match against Delfine Persoon, of Belgium, Saturday, June 1, 2019, in New York. The fight ended in a draw. Taylor won the fight. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Επίθεση με βόμβες μολότοφ έγινε το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουνίου στο γυμναστήριο που προπονείται η Katie Taylor, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιρλανδία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιρλανδία το γυμναστήριο που προπονείται η αήττητη παγκόσμια πρωταθλήτρια, Katie Taylor, αλλά και άλλοι επαγγελματίες μποξέρ, δέχτηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ το βράδυ της Δευτέρας 8/6 από αγνώστους.

Η αστυνομία ερευνά την επίθεση στο Colosseum Gym. Το συγκεκριμένο γυμναστήριο το τρέχει ο μεγάλος προπονητής του μποξ και πατέρας της Taylor, Peter.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Peter Taylor πέφτει θύμα επίθεσης! Στην προηγούμενη μάλιστα υπήρξε και νεκρός. Ήταν τον Ιούνιο του 2018 όταν στο τότε Gym του Taylor έπεσαν πυροβολισμοί με συνέπεια εκείνος και ένας άλλος να τραυματιστεί και να χάσει τη ζωή του ο 50χρονος, Bobby Messet.

Στο Colosseum Gym προπονούνται αθλητές της MTK Global. Πρόκειται για το promotion που έχει συνδεθεί με τον φερόμενο ως αρχηγό της ιρλανδικής μαφίας, Daniel Kinahan ο οποίος δεν ζει πλέον στο Δουβλίνο, αλλά στο Ντουμπάι. Κι αυτή η λεπτομέρεια, σύμφωνα πάντα με τους Ιρλανδούς ρεπόρτερ, δεν περνά απαρατήρητη από τις Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

O Mike Tyson πήγε να… πλακωθεί με τον Michael Jordan για μία πρώην

AP Photo/Frank Franklin II

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ