MMA

Khabib Nurmagomedov: Η κατάμαυρη Μερσεντές που του έκανε δώρο ο δικτάτορας της Τσετσενίας

Khabib Nurmagomedov: Η κατάμαυρη Μερσεντές που του έκανε δώρο ο δικτάτορας της Τσετσενίας

Καλεσμένος του Ramzan Kadyrov στην Τσετσενία ήταν ο πρωταθλητής του UFC, Khabib Nurmagomedov. O Νταγκεστανός, μάλιστα, δεν έφυγε με άδεια χέρια από το πάρτι της νίκης επί του Conor McGregor.

Ο Khabib Nurmagomedov μετά τη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν έσπευσε στην Τσετσενία όντας καλεσμένος του δικτάτορα του κρατιδίου, Ramzan Kadyrov.

Εκεί, ο Kadyrov για χάρη του Nurmagomedov έστησε ολόκληρο πάρτι, ενώ ο πρωταθλητής του UFC πήρε και τα... δωράκια του.

Σε πρώτη φάση ο Τσετσένος δικτάτορας ανακοίνωσε πως δίνει τιμητικά την υπηκοότητα του Τσετσένου πολίτη στον Khabib. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο Μουντιάλ, όταν ο Kadyrov έκανε Τσετσένο τον Μοχάμεντ Σαλάχ, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον σταρ της Λίβερπουλ ο οποίος θεώρησε τότε πως η Αίγυπτος παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του.

Ας επιστρέψουμε, όμως, στον Khabib γιατί εκτός από την υπηκοότητα ο Kadyrov του χάρισε και μία μαύρη, εντυπωσιακή Μερσεντές. Ήταν ένα δώρο ως ένδειξη περηφάνιας για τη νίκη του 30χρονου στη μάχη με τον Conor McGregor στις ΗΠΑ.

Την αποκάλυψη αποκάλυψη για τη μαύρη Μερσεντές πραγματοποίησε ο έγκυρος ρεπόρτερ Karim Zidan που τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στο να κάνει φύλλο και φτερό τη ζωή του Kadyrov και πώς οι ενέργειές του επηρεάζουν αρνητικά τον αθλητισμό.

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ZIDAN

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Alexandra Albu είναι το καλύτερο MMA αξιοθέατο στο Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ