MMA

Khabib Nurmagomedov: Πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα "ακολουθήστε" τον έκανε οπαδό της Ρεάλ

Khabib Nurmagomedov: Πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα "ακολουθήστε" τον έκανε οπαδό της Ρεάλ

Πρώτα Ανζί και μετά φουλ οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο σταρ των ΜΜΑ, Khabib Nurmagomedov. Ο Νταγκεστανός τάχθηκε με τη "βασίλισσα" επειδή ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον είχε ακολουθήσει στο Instagram (PHOTOS + VIDEOS).

Ποιος είπε ότι ο Khabib Nurmagomedov έχει στο μυαλό του μόνο τα κλουβιά και τις μάχες ΜΜΑ; Ο πρωταθλητής του UFC που πρόσφατα νίκησε τον Conor McGregor είναι και μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου και περισσότερο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο Νταγκεστάν είναι αδιαπραγμάτευτα με το μέρος της Ανζί, εκτός συνόρων όμως στηρίζει τη "βασίλισσα" κι αυτό χάρη στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ακολουθήσει στο Instagram τον Khabib με τον 30χρονο μαχητή να σχολιάζει " ...μου είπαν κάποιοι φίλοι μου ότι ο Κριστιάνο με ακολουθεί στο Instagram. Πίστεψαν ότι μου έκαναν πλάκα. Ωστόσο, κατάλαβα πως πράγματι με ακολουθεί και του έστειλε μήνυμα..."

H φιλία των δύο ανδρών εξελίχθηκε γρήγορα και ο CR7 προσκάλεσε τον Khabib στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" σ' ένα ματς που η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της αντιπάλου της με 5-2 με τον Κριστιάνο να σκοράρει 3 τέρματα!

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Ρονάλντο έσπευσε να γνωρίσει τον Nurmagomedov στον γιο του, ενώ οι δύο τους αντάλλαξαν και δώρα. Ο Κριστιάνο προσέφερε στον καλεσμένο του μία μπάλα, αλλά και τη φανέλα του από το προαναφερθέν παιχνίδι. Από την πλευρά του ο Khabib του δώρισε αυτό το περίεργο καπέλο που φοράει πριν από τους αγώνες του και ονομάζεται "παπάκχα".

ΔΕΙΤΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ