MMA

Khabib: "Θα μπορούσα να παίξω με αυτή την κότα τον McGregor και να βγάλω λεφτά"

Khabib: "Θα μπορούσα να παίξω με αυτή την κότα τον McGregor και να βγάλω λεφτά"

Ο Khabib Nurmagomedov δήλωσε πως θα μπορούσε να παίξει με τον McGregor μόνο για τα χρήματα, αλλά δεν το θέλει, αφού επιθυμεί να αντιμετωπίσει τον Tony Ferguson.

Ο Khabib Nurmagomedov σε δηλώσεις του υποστήριξε πως κανείς δεν επιθυμεί τόσο πολύ το ματς με τον Tony Ferguson όσο εκείνος.

Ο Νταγκεστανός αρχικάείχε δηλώσει πως δεν θέλει να ρισκάρει το ταξίδι στην Αμερική λόγω του κορονοϊού, ωστόσο μετά τις αντιδράσεις του κόσμου, έριξε το μπαλάκι στον Dana White, τονίζοντας πως περιμένει να του στείλει τοποθεσία.

Αργότερα απάντησε στον McGregor που τον χαρακτήρισε...κότα, ανταποδίδοντας του τον χαρακτηρισμό.

"Κανείς δεν έχει επιθυμήσει τόσο πολύ την αναμέτρηση με τον Ferguson όσο εγώ. Το θέλω αυτό το παιχνίδι. Το UFC με πίεσε να κάνω την ρεβάνς με τον McGregor και τους είπα πως αυτός ο τύπος δεν αξίζει την ευκαιρία. Bye-bye! Θα μπορούσα να παίξω με αυτή την κότα και να βγάλω πέντε φορές περισσότερα χρήματα απ' ότι με τον Ferguson",υπογράμμισε.

Ο Khabib πολλές φορές στο παρελθόν έχει δηλώσει πως δεν θέλει να δώσει την ρεβάνς στον McGregor διότι τον θεωρεί υπερτιμημένο αθλητή και πως θα πρέπει να κερδίσει δύο τρία παιχνίδια, ή τουλάχιστον τον Gaethje για να παίξουν.

Το μεγάλο του μέλημα ήταν να κοντραριστεί με τον Ferguson που το κοινό θεωρεί νούμερο 1 αντίπαλο. Το ματς έχει κολλήσει στα...σκοινιά και αναμένουμε ένα καυτό 15νθήμερο για να μάθουμε τι μέλει γενέσθαι.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η κόρη του Van Damme μεγάλωσε και είναι μία…κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ