MMA

Luka Tsitsilashvili: "Σκοπός να αγωνίζομαι με τους καλύτερους"

Luka Tsitsilashvili: "Σκοπός να αγωνίζομαι με τους καλύτερους"

Ένα από τα δυνατά χαρτιά της εγχώριας πυγμαχίας είναι ο Luka Tsitsilashvili που έχουμε γνωρίσει μέσα από τα παιχνίδια του στο Versus. Πρόκειται για αθλητή με καλή τεχνική κατάρτιση που κυνηγάει πάντα το θέαμα.

Ο Tsitsilashvili είχε κλεισμένο αγώνα στο Face Off με τον Γιώργο Σκαρπόθεο ωστόσο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο αγώνας αναβλήθηκε. Μιλώντας στο Fightsports.gr ο πυγμάχος αναφέρθηκε σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

"Η προετοιμασία μου κύλισε πολύ καλά. Δουλέψαμε με τον προπονητή μου κύριο Ακη Χαράλαμπους σε καθημερινή βάση για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα.

Δυστυχώς λόγω του COVID-19 ο αγώνας μου με τον Γιώργο Σκαρποθεο ακυρώθηκε. Παρ όλη την κατάσταση που δημιουργήθηκε, δεν άφησα ούτε μια μέρα χαμένη, συνεχίζοντας εντατικά της προπόνησης μου και δίνοντας έμφαση στη φυσική μου κατάσταση και στη δύναμη, για να είμαι έτοιμος όταν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος", μας αναφέρει στα πρώτα του λόγια.

Ο Tsitsilashvili επιδιώκει να έχει μία δυνατή σεζόν μέχρι το τέλος του 2020 και να αντιμετωπίσει τα καλύτερα ονόματα της χώρας.

Luka Tsitsilashvili: "Σκοπός να αγωνίζομαι με τους καλύτερους"

"Τα αγωνιστικά μου πλάνα παραμένουν τα ίδια, έχοντας γνώση της ηλικία μου, ξεκινώντας τα επαγγελματικά μου βήματα. Σκοπός μου είναι να συμμετάσχω σε όσον το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

Μέχρι τέλος τέλος χρόνιας, αντιμετωπίζοντας τους καλύτερους αθλητές, κερδίζοντας έτσι εμπειρία και σεβασμό, ανάμεσα στην πυγμαχική κοινότητα. Γιατί μόνο όταν αγωνίζεσαι με τους καλύτερους, γίνεσαι καλύτερος. Πάντα με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά".

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

O Mike Tyson πήγε να…πλακωθεί με τον Michael Jordan για μία πρώην!

Photo: Studio Karteris[/caption]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ