MMA

Manny Pacquiao: Η ομάδα του απορρίπτει την μάχη με τον McGregor

Manny Pacquiao reacts after defeating Keith Thurman by split decision in a welterweight title fight Saturday, July 20, 2019, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Manny Pacquiao reacts after defeating Keith Thurman by split decision in a welterweight title fight Saturday, July 20, 2019, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP PHOTO/JOHN LOCHER

Όσο κι αν ιντριγκάρει μια μάχη με τον Conor McGregor, η ομάδα του Manny Pacquiao είναι αρνητική για ένα τέτοιο σενάριο.

O Justin Fortune είναι ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Manny Pacquiao και σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως είναι ανώφελο ο αθλητής του να αγωνιστεί με τον Conor McGregor. Ο Notorious είναι αυτός που κατά καιρούς έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην πυγμαχία με τον Φιλιππινέζο. Υπήρξαν φήμες πως θα γινόταν το ματσάρισμα αλλά όπως εξηγεί και ο Fortune δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.

"Γιατί να κάνουμε πλούσιο αυτό τον τύπο; Δεν θα έχει κανένα όφελος ο Pacquiao. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Ο Manny είναι ο σπουδαιότερος πυγμάχος στην ιστορία, χάρη σε αυτά που έχει πετύχει. Γιατί να χαλάσει την φήμη του για έναν αλήτη σαν τον McGregor; H μάχη αυτή θα τελείωνε σε τρεις γύρους. Είναι πολύ δυνατός και γρήγορος ο Pacquiao. Ο McGregor είναι ένα...τίποτα. Είμαστε πυγμάχοι. Τι δουλειά έχουμε με έναν MMAer;" κατέληξε ο Fortune.

Να θυμίσουμε πάντως πως ο McGregor έχει αποσυρθεί και είναι άγνωστο αν τελικά επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Avril Mathie: Αυτό το κορμί σημαίνει… πυγμαχία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

AP Photo/John Locher

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ