MMA

Masvidal vs. Diaz: Το παιχνίδι δεν αφήνει ασυγκίνητο ούτε τον Trump

President Donald Trump departs O'Hare International Airport after speaking at the International Association of Chiefs of Police Annual Conference and Exposition, Monday, Oct. 28, 2019, in Chicago. (AP Photo/Evan Vucci)
President Donald Trump departs O'Hare International Airport after speaking at the International Association of Chiefs of Police Annual Conference and Exposition, Monday, Oct. 28, 2019, in Chicago. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Donald Trump θα βρεθεί στους επισήμους του UFC 244 για να παρακολουθήσει το Masvidal vs. Diaz.

Το main event του UFC 244 που θα βρει αντιμέτωπους τον Jorge Masvidal με τον Nate Diaz έχει κάνει τεράστιο γκελ στους ΜΜΑ φαν. Οι δύο μαχητές θ' αναμετρηθούν για τον άτυπο τίτλο του "BMF" της διοργάνωσης.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς. Κι εφόσον επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, τότε μεταξύ αυτών θα είναι και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο του UFC, Dana White, είναι φαν των μαχητικών αθλημάτων και αναμένεται να έχει εκλεκτή θέση μπροστά από το κλουβί που θα αναμετρηθούν οι δύο σκληροτράχηλοι MMAer.

*Υπενθυμίζουμε ότι το event είναι προγραμματισμένο για τις 2 Νοεμβρίου στην Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ