MMA

Nate Diaz: Καθαρός στον έλεγχο ντόπινγκ, παίζει με Jorge Masvidal

Conor McGregor fights Nate Diaz during their welterweight mixed martial arts bout at UFC 202 on Saturday, Aug. 20, 2016, in Las Vegas. McGregor won by split decision. (AP Photo/Isaac Brekken)
Conor McGregor fights Nate Diaz during their welterweight mixed martial arts bout at UFC 202 on Saturday, Aug. 20, 2016, in Las Vegas. McGregor won by split decision. (AP Photo/Isaac Brekken) AP

Η USADA και το UFC ξεκαθάρισαν την κατάσταση με τον Nate Diaz και ο μαχητής πλέον μπορεί να παίξει κανονικά στο main event του 244.

Όπως ζήτησε ο Nate Diaz, έτσι και έγινε. To UFC και η USADA καθάρισαν τ΄όνομά του και πλέον ο μαχητής από το Stockton είναι free ν΄αγωνιστεί κόντρα στον Jorge Masvidal την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σε μία μακροσκελή ανακοίνωση της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης, ξεκαθαρίστηκε πως ο Diaz δεν παραβίασε αντιντόπινγκ κανονισμούς οι οποίοι επιφέρουν αποβολή από το ματς με τον Masvidal και τιμωρία.

To UFC μεταξύ άλλων ανέφερε επίσημα ότι το δείγμα εξετάστηκε και από άλλους φορείς οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως επρόκειτο για την ουσία μίας οργανικής, φυτικής βιταμίνης που καταναλώνει ο Diaz και υπάρχει περίπτωση ν' ανεβάσει κάποιες τιμές στον οργανισμό οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν ύποπτες, χωρίς να παραβιάζουν τους κανονισμούς.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ