MMA

Ο Conor δεν είναι και τόσο... κότα τελικά, ε;

Ο Conor δεν είναι και τόσο... κότα τελικά, ε;

Πολλοί θεωρούσαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας πως ο Conor McGregor θα επιστρέψει στο κλουβί για αγώνα ΜΜΑ,. Τελικά, ο Ιρλανδός γυρίζει για να χτυπηθεί με τον καλύτερο.

Πολλοί θεωρούσαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ακόμη και ο Dana White, πως ο Conor McGregor θα επιστρέψει στο κλουβί για αγώνα ΜΜΑ, καθώς τα κέρδη από τη μάχη με τον Mayweather ήταν τεράστια. Τελικά, ο Ιρλανδός γυρίζει για να χτυπηθεί με τον καλύτερο.

Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor, λοιπόν, σε λιγότερο από δύο μήνες.

Το χρωστούσε στον εαυτό του το UFC αυτό το τεράστιο παιχνίδι μετά τις αστειότητες των Daniel Cormier και Brock Lesnar. Για το promotion θα τα πούμε άλλη στιγμή όμως, γιατί εκεί που θέλω να σταθώ είναι στην περίπτωση του Ιρλανδού.

Για μία ακόμη φορά ο Conor δείχνει στους θαυμαστές κι αυτούς που τον αποδοκιμάζουν πως μόνο χέστης δεν είναι...

Βάλτε κάτω την καριέρα του διαχρονικά. Εντάξει, πράγματι έχει μία... αλλεργία στο να υπερασπίζεται τις ζώνες του, όμως αντικειμενικά στους φαν δεν έχει χαλάσει ποτέ χατίρι. Μαζί με τους οπαδούς του αθλήματος θα συμπεριλάβω κι εμένα, αφήνοντας στην άκρη τη δημοσιογραφική ιδιότητα.

Τον ζαλίσαμε να παίξει με τον Aldo. O Βραζιλιάνος τον ακύρωσε την πρώτη φορά λόγω τραυματισμού, αλλά ο Conor δεν χάλασε το σόου και μπήκε να παίξει με τον επικίνδυνο που ναι μεν δεν ήταν έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για τη μάχη, αλλά στον πρώτο γύρο τον έκανε τον McGregor να βλέπει εφιάλτες. Ο Ιρλανδός επιβίωσε και τον τιμώρησε.

Στη συνέχεια ο 30χρονος κέρδισε τον Aldo, ανοίγοντας το δρόμο για την lightweight κατηγορία. Του έλεγαν πως δεν έχει καμία ελπίδα απέναντι στον Rafael Dos Anjos. Ο Βραζιλιάνος έκανε πίσω κι αυτός επειδή χτύπησε και μερικές ημέρες πριν το σόου ο McGregor έστησε ένα ματς που ξεπούλησε.

Εκμεταλλεύτηκε την επίθεση που του έκανε ο Nate Diaz και κλείστηκε άμεσα ο μαχητής από το Stockton να είναι ο νέος αντίπαλος, όχι στην lightweight αλλά στην welterweight. Παρά τα οικονομικά οφέλη ο αήττητος UFC McGregor το έχασε το παιχνίδι, θυσιάστηκε.

Την ίδια χρονιά, μερικούς μήνες αργότερα κι αφού πέρασε από 40 κύματα η ρεβάνς, τελικά συμφωνήθηκε και ο Ιρλανδός ξανά στην welterweight μπήκε και νίκησε τον Nate Diaz στο Λας Βέγκας.

Όταν συνέβησαν όλα αυτά, άπαντες συζητούσαν για 3ο ματς με τον Nate, όμως ο McGregor στόχευε στη ζώνη για να είναι γίνει ο πρώτος, ταυτόχρονος πρωταθλητής δύο κατηγοριών.

Τι λέγαμε όταν συμφωνήθηκε η μάχη με τον Alvarez; Πως ο Conor θα φάει δυο καράβια ξύλο. Χαβαλέ ο Ιρλανδός...

Και πάμε και στον Mayweather, που μπορεί ο αγώνας να ήταν ανώδυνος και να έφερε συγκλονιστικά κέρδη στον McGregor, ωστόσο η ήττα δεν παύει να είναι ήττα, όμως και πάλι ο 30χρονος σταρ ούτε έκανε πίσω ούτε τίποτα, μπήκε και το έδωσε το ματς.

Δύο χρόνια μετά, όλος ο κόσμος θεωρούσε ότι φοβάται τον τρομακτικό Khabib γι' αυτό δεν θα έπαιζε ποτέ μαζί του. Μας την έκανε πάλι, λοιπόν, και επέστρεψε για να συγκρουστεί με τον κορυφαίο, αυτόν που δεν έχει κερδίσει κανένας!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Brye Anne Russillo: Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ