MMA

Ο Khabib Nurmagomedov έζησε έναν εφιάλτη το βράδυ πριν τον αγώνα με τον McGregor

Ο Khabib Nurmagomedov έζησε έναν εφιάλτη το βράδυ πριν τον αγώνα με τον McGregor

Ο Khabib Nurmagomedov παραχώρησε συνέντευξη στη ρωσική τηλεόραση, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε όσα έζησε το βράδυ πριν τον αγώνα με τον Conor McGregor.

Πρόκειται για ένα από τα πιο "καυτά" αθλητικά πρόσωπα των ημερών. Ο λόγος για τον Khabib Nurmagomedov, ο οποίος λίγες μέρες μετά τη νίκη του επί του Conor McGregor στον επεισοδιακό αγώνα στο Λας Βέγκας, παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή στη ρωσική τηλεόραση.

Ο εθνικός ήρωας του Νταγκεστάν, προχώρησε, μεταξύ άλλων, σε αποκαλύψεις σχετικά με όσα έζησε πριν τον αγώνα με τον McGregor. "Την ημέρα πριν τον αγώνα δεν κοιμήθηκα καθόλου. Είχα χάσει βάρος και ένιωθα πολύ άσχημα. Είχα επιληπτικές κρίσεις και ένιωθα άρρωστος. Αλλά αν έχανα δεν θα σας το έλεγα αυτό. Γιατί αυτό θα ήταν δικαιολογία. Ωστόσο, μετά το ζύγισμα όλα ήταν καλά", δήλωσε .

Συνεχίζοντας, είπε: "Το κυριότερο ήταν η ψυχολογία μου. Εάν δεν είσαι ψυχολογικά έτοιμος τότε η φυσική κατάσταση δεν θα σε βοηθήσει στη μάχη. Ανησυχώ όπως κάθε άλλος. Όλος ο κόσμος μας παρακολουθεί. Δεν ανησυχώ ότι θα με κερδίσει κάποιος, ανησυχώ μόνο επειδή μπορεί να χάσω. Είμαι 30 χρονών και τα χρόνια έχουν περάσει πολύ γρήγορα".

Σημειώνεται ότι οι επιληπτικές κρίσεις είναι σύνηθες φαινόμενο για τους επαγγελματίες μαχητές, σε περιπτώσεις που πιέζουν το κορμί τους με στόχο την απώλεια βάρους πριν από αγώνες.

Photo Credits: AP Photo/John Locher

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ