MMA

O Pacquiao βοηθάει σεισμόπληκτους κουβαλώντας τρόφιμα

O Pacquiao βοηθάει σεισμόπληκτους κουβαλώντας τρόφιμα

Οι ισχυροί σεισμοί που έπληξαν το προηγούμενο 15νθήμερο τις Φιλιππίνες δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Manny Pacquiao που βρέθηκε κοντά στις οικογένειες του Μιντανάο.

Ο θρυλικός μποξέρ που είναι ενεργός στην πολιτική της χώρας, προμήθευσε με τρόφιμα τους σεισμόπληκτούς ενώ τα ενθαρρυντικά του λόγια είχαν σκοπό να ανεβάσουν το ηθικό των θυμάτων του σεισμού.

"Οι συμπατριώτες μου έχουν μεγάλη ψυχή και θα καταφέρουν να συνέλθουν. Έχουν δύναμη, θάρρος και θα τα καταφέρουν. Σύντομα το Μιντανάο θα ανασυγκροτηθεί",ήταν τα λόγια του.

Ο Pacquiao θεωρείται λαϊκός ήρωας στην χώρα του, χάριν των επιτευγμάτων του στην πυγμαχία αλλά και του ανθρωπιστικού του έργου. Παλαιότερα μάλιστα είχε δηλώσει την υποστήριξη του στον πρόεδρο των Φιλιππίνων Rodrigo Duterte, που τα είχε βάλει με τους βαρόνους των ναρκωτικών, που έστελναν στον... θάνατο πολλά νέα παιδιά.

"Ο πρόεδρος γνωρίζει πως είχα και εγώ εμπειρίες με ναρκωτικά. Δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν την ζωή τους. Έχω δοκιμάσει κάθε λογής ναρκωτικό πριν γίνω πρωταθλητής",είχε αναφέρει το 2016. Δείτε φωτογραφία του Pacquiao που επισκέπτεται τους σεισμόπληκτους του Μιντανάο.

O Pacquiao βοηθάει σεισμόπληκτους κουβαλώντας τρόφιμα

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ