MMA

Οργισμένο μήνυμα από τον Khabib: "Θα φύγω από το UFC αν..."

Οργισμένο μήνυμα από τον Khabib: "Θα φύγω από το UFC αν..."

Ο Khabib Nurmagomedov έχει στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα μετά την καθολική επικράτησή του επί του Conor McGregor και τώρα δηλώνει αποφασισμένος ακόμα και να σταματήσει αν τιμωρηθούν μέλη της ομάδας του!

Η μάχη τους στο Λας Βέγκας τα ξημερώματα της Κυριακής στο πλαίσιο του UFC 229 βρήκε τον Khabib Nurmagomedov να διατηρεί το αήττητό του επικρατώντας με υποταγή του Conor McGregor, και το γεγονός αυτό του έδωσε τεράστια δημοφιλία.

Η επιτυχία του όμως δεν αυτή συνοδεύτηκε και από αρκετά παρατράγουδα, τόσο με τη δική του επίθεση έξω από το οκτάγωνο σε μέλος του προπονητικού επιτελείου του Ιρλανδού αντιπάλου του όσο και με την επίθεση που έκαναν δύο μέλη της δικής του ομάδας προς τον McGregor μέσα στο ρινγκ.

Οι σκηνές χάους που ακολούθησαν είχαν αποτέλεσμα να μην πάρει πάνω στο ρινγκ τη ζώνη του και το αφεντικό του UFC, Ντάνα Γουάιτ να απειλήσει τους Tukhugov και Makhachev με αποκλεισμό διά βίου από τη διοργάνωση, κίνηση όμως που εξόργισε τον Nurmagomedov.

Δεν δίστασε μάλιστα να εξωτερικεύσει την οργή του μέσα από ένα άκρως δυναμικό ποστάρισμα που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, απειλώντας μεταξύ άλλων να αποσυρθεί από τα ρινγκ αν τιμωρηθούν τα μέλη της ομάδας του.

"Γιατί δεν απέλυσες κανέναν όταν η ομάδα τους επιτέθηκε στο λεωφορείο και τραυμάτισε ένα σωρό ανθρώπους. Θα μπορούσαν να μας είχαν σκοτώσει εκεί, γιατί δεν μιλάει κανείς για τις προσβολές που ακούστηκαν για την πατρίδα μου, τη θρησκεία μου, το έθνος μου, την οικογένειά μου;

Γιατί πρέπει να τιμωρήσεις την ομάδα μου, όταν πάλευαν και οι δύο ομάδες. Αν υποστηρίζεις πως εγώ το άρχισα, δεν συμφωνώ, τελείωσα αυτό που άρχισε εκείνος.

Εάν νομίζεις ότι θα παραμείνω σιωπηλός, κάνεις λάθος. Ακύρωσες τη μάχη του Zubaira και θέλεις να τον αποβάλλεις επειδή απλά χτύπησε τον Conor. Μην ξεχνάς όμως ότι ήταν ο Conor που χτύπησε τον άλλο αδερφό μου ΠΡΩΤΑ, απλά τσέκαρε το video.

"Εάν αποφασίσεις να τον απολύσεις, να ξέρεις ότι θα με χάσεις και μένα. Δεν παρατάμε ποτέ τα αδέρφια μας στην Ρωσία και θα φτάσω μέχρι τέλους για τον αδερφό μου. Εάν εξακολουθείς να θέλεις να τον απολύσεις, μην ξεχάσεις να μου στείλεις το σκισμένο μου συμβόλαιο, διαφορετικά θα το σκίσω εγώ.

Και ένα ακόμα πράγμα, μπορείς να κρατήσεις τα χρήματα τα οποία κρατάς. Είσαι αρκετά απασχολημένος με αυτό, ελπίζω να μην κολλήσουν στο λαιμό σου.

Υπερασπιστήκαμε την τιμή μας και αυτό ήταν το σημαντικότερο. Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους", έγραψε χαρακτηριστικά ο αθλητής από το Νταγκεστάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ