MMA

Robin Deakin: O χειρότερος πυγμάχος στον πλανήτη, επιστρέφει!

Robin Deakin: O χειρότερος πυγμάχος στον πλανήτη, επιστρέφει!

Ο άνθρωπος που δηλώνει πως "ο ρόλος μου ήταν να τρώω ξύλο για να ζω", γυρίσει στα ρινγκ για την τελευταία μάχη της καριέρας του.

Ο χειρότερος μποξέρ της Βρετανίας και πιθανότατα ο χειρότερος του πλανήτη, επιστρέφει σήμερα σε αγώνα Bareknuckle μετά από 11 χρόνια χωρίς νίκη! Ο Robin Deakin έχει δώσει 55 αγώνες στην καριέρα του. Έχει μόλις δύο νίκες, μία στο ντεμπούτο του και μία μετά από εννέα χρόνια.

Ο ίδιος λέει σχετικά:

"O ρόλος μου ήταν να τρώω ξύλο για να ζω. Εκτός από ζημιές στο κεφάλι δεν κέρδισα κάτι. Είμαι γυρολόγος αλλά νιώθω μονομάχος που παίζει είτε είναι έτοιμος είτε όχι.

Δεν γνωρίζω πολλούς που το κάνουν αυτό. Είμαι πρωταθλητής στην καρδιά. Ανεξάρτητα αν με θυμούνται ως τον χειρότερο πυγμάχο.Όταν ήμουν παιδί είχα πρόβλημα στα πόδια.

Μου έλεγαν πως δεν θα περπατήσω ποτέ. Εγώ τους έλεγα πως θα γίνω πρωταθλητής. Με κορόιδευαν όλοι ακόμα και οι δάσκαλοι. Ήθελα πάντα να κάνω εντύπωση οποιαδήποτε εργασία κι αν έκανα. Ήξερα ότι δεν θα είμαι ο καλύτερος αφού είχα πρόβλημα στα πόδια",κατέληξε.

Το Σάββατο απέναντι στον Mark Handley θα είναι η τελευταία μάχη της καριέρας του. Θέλει να την κλείσει με νίκη και να αποδείξει πως και στις νίκες και στις ήττες ήταν...εκεί και αγωνιζόταν με περίσσια ψυχή και καρδιά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ