MMA

Sluggers: Οι αληθινοί βάνδαλοι του ρινγκ

Sluggers: Οι αληθινοί βάνδαλοι του ρινγκ

Το τρίτο στυλ που θα αναλύσουμε σήμερα (1/7) στην πυγμαχία είναι οι Sluggers. Οι συγκεκριμένοι πυγμάχοι προτιμούν να καυγαδίζουν πάνω στο ρινγκ και θεωρούνται οι πιο σκληροί του είδους.

Το τρίτο στυλ που θα αναλύσουμε σήμερα στην πυγμαχία είναι οι Sluggers. Οι συγκεκριμένοι πυγμάχοι προτιμούν να καυγαδίζουν πάνω στο ρινγκ και θεωρούνται οι πιο σκληροί του είδους. Το μεγάλο τους όπλο είναι η δύναμη και έχουν την δυνατότητα με ένα χτύπημα να στείλουν στο καναβάτσο τον αντίπαλο.

Σε σχέση με τους swarmers και τους out-boxers , οι sluggers χτυπούν πιο δυνατά με λιγότερους συνδυασμούς. Πολλές φορές είναι προβλέψιμοι και γίνονται βορά στις αντεπιθέσεις των counterpunchers. Διάσημοι sluggers του παγκόσμιου μποξ είναι οι:

Max Baer,Paul Berlenbach,Riddick Bowe,Gerry Cooney,George Foreman,Marcos Maidana,Bob Foster, Gene Fullmer,Ceferino Garcia,Rocky Graziano,Arturo Gatti,Wilfredo Gomez,James J. Jeffries,Vitali Klitschko,Sonny Liston,Ron Lyle,Anne Sophie Mathis,Ricardo Mayorga,Shane Mosley,John L. Sullivan,Vonda Ward,Barbados Joe Walcott,Deontay Wilder,Diego Corrales,Ann Wolfe.

Oι φανταστικοί χαρακτήρες των Rocky Balboa και Clubber Lang είναι επίσης περίφημοι sluggers.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

O Mike Tyson είναι επισήμως ο βασιλιάς της κάνναβης (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ