MMA

Στον αστερισμό Pacquiao vs Thurman

Στον αστερισμό Pacquiao vs Thurman

Την ερχόμενη Κυριακή ξημερώματα ώρα Ελλάδος, διεξάγεται ένα από τα μεγαλύτερα ματς των τελευταίων ετών στην πυγμαχία, αυτό του Manny Pacquiao με τον Keith Thurman.

Ο Pacquiao είναι το μεγάλο όνομα του ζευγαριού ωστόσο το ματς έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς ο Thurman όπου σταθεί και όπου βρεθεί υπόσχεται πως θα ρίξει στο καναβάτσο τον Φιλιππινέζο σταρ.

Το ρεκόρ του Thurman είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Έχει 29 αγώνες στην καριέρα του με τους 22 να μην πηγαίνουν στην απόφαση. Φυσικά το εγχείρημα του Thurman να κυνηγήσει το νοκ άουτ με τον Pacquiao δεν θα είναι εύκολο. Ο Manny είναι...μανούλα απέναντι σε τέτοιους παίκτες και η επιθετικότητα του ίσως εκθέσει τον Thurman.

To είδαμε και στην περίπτωση του Broner με τον Pacquiao να τον πιέζει αφόρητα και να τον αναγκάζει να ανταλλάξει χτυπήματα σε όλο το ματς. Ο Pacquiao υπερτερεί στην ταχύτητα σε σχέση με τον Thurman που συνηθίζει να πηγαίνει για μεγάλα χτυπήματα που θα τον κάνουν επιρρεπή στις απαντήσεις και την ακρίβεια του Φιλιππινέζου.

Αυτό τον κάνει αουτσάιντερ. Όλα αυτά θα τα δούμε την Κυριακή τα ξημερώματα σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα match up στην πυγμαχία.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

O Mike Tyson είναι επισήμως ο βασιλιάς της κάνναβης (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ