MMA

Τέσσερις μεγάλες νίκες Ελλήνων στο εξωτερικό το 2020

Τέσσερις μεγάλες νίκες Ελλήνων στο εξωτερικό το 2020

Δύο παγκόσμιοι τίτλοι και δύο τεράστιες νίκες επί τουρκικού εδάφους ήταν τα highlights για το 2020 στα μαχητικά αθλήματα. Θυμηθείτε τα.

Μπορεί τα πάντα να έχουν παγώσει λόγω πανδημίας ωστόσο τέσσερις μεγάλες νίκες πρόλαβαν να φέρουν οι εγχώριοι μαχητές μας τους πρώτους μήνες του 2020. Δύο παγκόσμιοι τίτλοι και σπουδαίες νίκες στην Τουρκία περιλαμβάνει η λίστα μας. Αναλυτικά:

Xριστίνα Λιναρδάτου

Τέσσερις μεγάλες νίκες Ελλήνων στο εξωτερικό το 2020

Η μποξέρ του Perseas Gym επέστρεψε στις νίκες με τον καλύτερο τρόπο το 2020. Καθάρισε την Prisca Vicot σε δεκάγυρο πυγμαχικό παιχνίδι και κατέκτησε τον τίτλο της WBO. Η Λιναρδάτου είναι άξια εκπρόσωπος της χώρας στο εξωτερικό φτάνοντας μάλιστα να παίξει με το νούμερο 1 του πλανήτη Katie Taylor μπροστά σε χιλιάδες κόσμο στην Αγγλία.

Aλέξανδρος Μίλος

Ο δυναμικός thai fighter με μεγάλη εμπειρία αγώνων φαίνεται να εξαργυρώνει τους κόπους χρόνων με μία σημαντική ζώνη όπως αυτή που κατέκτησε πρόσφατα. Ο Αλέξανδρος Μίλος είναι πρωταθλητής του Muay Thai Grand Prix και μάλιστα στέλνοντας στο καναβάτσο τον Dan Edwards.

Νίκος Τζώτζος

Δεν αποτελεί έκπληξη πλέον πως ο Τζώτζος κάνει νίκες στο εξωτερικό. Μάλιστα η Τουρκία δείχνει να του...πηγαίνει πολύ αφού έχει πετύχει τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του. Τον Ιανουάριο διέλυσε τον Ibrahim Altunsoz και σήκωσε ξανά την Ελληνική σημαία ψηλά.

Xρήστος Σούλας

Ο δυναμικός heavyweight έκανε επίδειξη δύναμης στην Τουρκία την ίδια μέρα που κέρδισε και ο Τζώτζος. Νίκησε τον Yusuf Ibragimov με ένα αριστερό κροσέ στον πρώτο γύρο και πέτυχε την σημαντικότερη νίκη της καριέρας του. O Σούλας έδειξε αποφασισμένος πριν μπει καν στο ρινγκ κάτι που θα διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ