MMA

UFC εναντίον επαγγελματικού μποξ: Ιδια μέρα Canelo vs. Kovalev και Diaz vs. Masvidal

Canelo Alvarez, of Mexico, celebrates after defeating Daniel Jacobs in a middleweight title boxing match Saturday, May 4, 2019, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Canelo Alvarez, of Mexico, celebrates after defeating Daniel Jacobs in a middleweight title boxing match Saturday, May 4, 2019, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Αυτή θα είναι μία μάχη που οι τηλεθεάσεις της θα είναι ικανές για δυνατά συμπεράσματα αναφορικά με την άτυπη κόντρα του UFC με το επαγγελματικό μποξ.

Το UFC στις 2 Νοεμβρίου έχει προγραμματίσει να κάνει το PPV σόου 244 στου οποίου το main event θα συγκρουστούν ο Nate Diaz με τον Jorge Masvidal. Αυτή είναι μία αναμέτρηση "παραγγελία" των φαν των μαχητικών αθλημάτων.

Όπως όλα δείχνουν όμως, το Diaz vs. Masvidal δεν θα είναι το mega fight της βραδιάς.

Την ίδια ημέρα αναμένεται να συγκρουστούν ο Canelo Alvarez με τον Sergey Kovalev. Προσέξτε, αυτό δεν είναι ένα όποιο κι όποιο παιχνίδι. Ο Μεξικανός τα παίζει όλα για όλα, διότι θα ανέβει δύο κατηγορίες και θα επιχειρήσει να γίνει κυρίαρχος της light heavyweight division, εκεί που ο "Krusher" σπάει… πέτρες με τις γροθιές του.

Το Canelo vs. Kovalev δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Οπότε δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει και αλλαγή ημερομηνίας.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ