MMA

Υπογράφηκε το πιο ακριβό συμβόλαιο στον αθλητισμό και ανήκει σε πυγμάχο

Υπογράφηκε το πιο ακριβό συμβόλαιο στον αθλητισμό και ανήκει σε πυγμάχο

O Canelo έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου, υπογράφοντας συμβόλαιο με το δίκτυο DANZ που θα μεταδώσει -βάσει συμβολαίου- τα επόμενα έντεκα παιχνίδια του σε μία πενταετία.

"Μυθικό" deal υπέγραψε με το δίκτυο DANZ ο επαγγελματίας μποξέρ, Canelo Alvarez κι έτσι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου, καθώς για τους επόμενους 11 αγώνες του σε βάθος πενταετίας θα λάβει το λιγότερο 365.000.000 δολάρια (εγγυημένα).

Τη δεδομένη στιγμή, το deal Canelo - DANZ είναι το ακριβότερο στον κόσμο του αθλητισμού, με τον Μεξικανό να κάνει τηλεοπτικό ντεμπούτο στο νέο του "σπίτι" κόντρα στον Rocky Fielding στις 15 Δεκεμβρίου σε νέα κατηγορία και για νέο τίτλο στη Νέα Υόρκη και την ιστορική Madison Square Madison.

Ο promoter του Saul Canelo Alvarez, Oscar De La Hoya σχολίασε για τη συμφωνία: "O Saul Alvarez είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του πλανήτη κι είναι πολύ χαρούμενος γι' αυτό...".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μεξικανός μποξέρ, που πρόσφατα ανάγκασε τον Gennady Golovkin στην πρώτη του ήττα, είναι μόλις 28 ετών κι έχει εξασφαλισμένα χρήματα που μπορούν να ανέβουν κι άλλο, εφόσον οι αντίπαλοί του είναι εμπορικοί τύπου GGG ή Floyd Mayweather.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ