ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συγχρονισμένη κολύμβηση: Στον τελικό το Ντουέτο και το Ομαδικό

Συγχρονισμένη κολύμβηση: Στον τελικό το Ντουέτο και το Ομαδικό

Τόσο το ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης όσο και το Ομαδικό κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό τους στην πρεμιέρα του Μεσογειακού Κυπέλλου (COMEN Cup) Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης στη Γενεύη της Ελβετίας.

Την πρόκριση στους τελικούς των δύο αγωνισμάτων πέτυχαν τα κορίτσια της Ελλάδας που μας εκπροσωπούν στο Ντουέτο και στο Ομαδικό, στην πρεμιέρα του Μεσογειακού Κυπέλλου (COMEN Cup) Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης στη Γενεύη της Ελβετίας, την Πέμπτη (1/8).

Το Ντουέτο μας με τις Ζωή Καράγγελου και Βάγια Σταυρούλα Ελένη πήραν την 6η θέση στη γενική κατάταξη του προκριματικού και 4η σε αυτή της COMEN με 75.9333 βαθμούς και προκρίθηκε στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο (3/8) το βράδυ. Η Ρωσία (Αγία Πετρούπολη) με τις Ντάρια Λιακόβα και Ελιζαβέτα Σμιρνόβα ήταν η καλύτερη επίδοση των προκριματικών με 83.9333 β. και από τις χώρες της COMEN η Ιταλία με τις Βιττόρια Μεούτσι και Σουζάννα Πεντότι, 2η στη γενική, με 80,6000 β.

Η ελληνική Εθνική ομάδα, με τις Ζωή Καράγγελου, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Γεωργία Ζώταλη, Κατερίνα Μπέκου, Κατερίνα Μανασάκη, Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη, Κωνσταντίνα Φιλέντα, κατέλαβε την 6η θέση στη γενική κατάταξη του προκριματικού και την 3η σε αυτή της COMEN με 77,7000 β. και προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Κυριακή (4/8) το μεσημέρι. Η καλύτερη επίδοση του προκριματικού έγινε από τη Ρωσία (Αγία Πετρούπολη) με 85,8667 β. και από τις χώρες της COMEN η Ισπανία, 3η στη γενική (82,8000 β.).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ